2777
2789
عنوان

المان

| مشاهده متن کامل بحث + 472 بازدید | 50 پست
اخه وقتی ک اثبات یشع و کارفرما تاییذیه بده ک این طرف اینقد حقوق میگیرع  و من تعهد. بدم از حقوقم ...

خب با توجه ب چیزی ک فرستادی باید از اون شرکت یه نامه تایید بگیری ک ارایه بدی ب ویزامتریک 

مبلغ دریافتی شما مشخص شده؟ شرکت این نامه رو میده؟

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من این روش رفتن شما رو نمیدونم، من ۱ مرداد دارم میرم، ویزام تحصیلیه

داری میری المان

خدا زمین رو گرد آفرید تا به انسان بگههمون لحظه ای که فکر می کنی به آخر دنیا رسیده ایدرست در نقطه آغاز هستی
چقد تمکن مالی دادی؟

۱۰.۲۳۶ یورو برای یکسال

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
داری میری المان

بله عزیزم 

مبلغ پلیس تو فرودگاه میشمره باید برای صدور ویزا ثابت کنی داری تازه مگه اینکه اونجا کسی ضامن باشه برات بعدشم هدف تمکن مالی اینه هر ماه اندازه خرج یه دانشجو بهت پس بدن/:

پاییز ۱۴۰۴، VIP کنسرت شادمهر عقیلی نِشستم (
بله عزیزم 

عزیزم من برای مهاجرت کلی سوال دارم 

میشع درخواست بدم قبول کن

خدا زمین رو گرد آفرید تا به انسان بگههمون لحظه ای که فکر می کنی به آخر دنیا رسیده ایدرست در نقطه آغاز هستی
میشه ۳۰۰ میل؟ هرسال باید ۳۰۰ میل بذی یا نه این ۳۰۰ میل تا اخر تحصیلت ت حساب میمونه؟

برای یکسال کل دوره دکتری ۳ سال هست و هر سال باید در ص رت تمدید ویزا این مبلغ شارژ بشه

عزیزم من برای مهاجرت کلی سوال دارم  میشع درخواست بدم قبول کن

بله حتما اگر بتونم کمکتون کنم خوشحال میشم