2777
2789
عنوان

كارِ خونه

76 بازدید | 10 پست

سلام دوستان

بچه ها ميخوام بدونم از نظر شما يه دختر به عنوان فرزند خانواده چقد وظيفه داره كه كارهاي خونه يعني پخت و پز تمييز كردن مرتب كردن ،ظرف ها و… رو انجام بده در طول روز مثلا چند ساعت؟

از نظر سني هم دختر خانواده از چه سني منطقيه كه شروع كنه كار خونه رو؟ به خونواده چهار نفره با پدرو مادر و دوتا دختر

دوست دارم نظر شخصي خودتون و بگيد و همچنين چيزي كه تو اطرافيانتون ميبينيد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگ دوتاشونم بزرگن مثلا بالای ۱۰ سالن کم کم بهشون بگو این کارو کن اون کارو انجام بدع در حد توانش کار بدع بهش اینجوری ن اذیت میشن نه بی وظیفه خود منو چون تک فرزند بودم نه مامانم راضی شده بود کار کنم ن بابام من تو خونه خودم خیلی اذیت شدم هیچی بلد نبودم کلا تنبل بودم 

Hamı gedər fərq eləməz sən gedərsən ay tutular

بستگی به شرایط داره . مثلا اگر توان مادر کم باشه بچه ها زودتر وارد کار میشن . من به دخترام که ده سال و شش سال هستن یه سری وظایف دادم مثلا تمیز کردن اتاقشون با خودشونه . مرتب کردن خونه هم همینجور چون خودشون خیلی بهم ریخته میکنن . یه کارایی هم گاه به گاه میدم مثلا لباسای شسته رو پهن کنن یا سفره جمعو پهن کردن که مشترکه بین هممون . یه وقتایی به دختر بزرگم ظرف هم میدم بشوره در حد بشقاب و لیوان یا مثلا یه اتاق رو جارو برقی بکشه . باید هم علاقه ایجاد کنی هم اینجور نباشه که ولش کنی واسه خودش بچرخه . مثلا تازگیا خوششون اومده سالاد درست میکنن منم چیزی نمیگم . 

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚

سن هاي بالا تر چي؟ ببينيد من ٢٣ سالمه ولي به اصرار مامان بابام باهاشون زندگي ميكنم چون كاملا توانايي مستقل شدن و از سال ها قبل داشتم يك سال هم مستقل بودم به اصرار مامان بابام برگشتم خونشون ، اما از صب كه بيدار ميشم مامانم كار خونه ميخواد ازم،واقعا از وقتي يادمه كه راهنمايي بودم همش كار خونه ميكنم، بيشتر وقتم كار خونه بود در صورتي كه مامانم يا بيرون بود يا در حال استراحت با كارهاي خودش ، كم كم داره بهم بر ميخوره، و حس ميكنم اينكه تو سن ٢٣ سالگيم مامانم با دعوا و توهين ازم ميخواد كار خونه بكنم و اينكه نه بگم ميگه تو هيچوقت كار نميكني اماده خوري، يا جلو ي همه ميگه دست به سياسفيد نميزنه! واقعا حس بدي اومده سراغم و يك هفته اي ميشه واقعا دست به سياسفيد نميزنم مامانم هم يك هفته اس باهام قهره! دارم سعي ميكنم از اون دختر ساده يكم عوض بشم واسه خودم ارزش قائل بشم

سن هاي بالا تر چي؟ ببينيد من ٢٣ سالمه ولي به اصرار مامان بابام باهاشون زندگي ميكنم چون كاملا توانايي ...

اوووو فک کردم داری از بچه حرف میزنی خاهرت کمک نمیکنه؟

Hamı gedər fərq eləməz sən gedərsən ay tutular
در مورد سنشون بگو؟

ببين من خودم اون دختره هستم

٢٣ سالمه خواهرم ٢١ سالشه 

پست بعديم توضيح دادم

اينم بگم كه اكثر مسئوليت ها رو دوش منه، از نظر ياد گرقتن هم از ١١ سالگي هر كاري تو خونه كردم الان مامانم غذاهايي كه من بلدم و بلد نيست واسه مهمونا من غذا درست ميكنم سر كشيدن مامانم ادا مياد كه اره من درست كردم دخترا كه دست به سياه سفيد نميزنن! بعد انكار ميكنه كه نه من گفتم تو درست كردي! در صورتي كه اكثر دوست و فاميل ما فكر ميكنن من و خواهرم دوتا نازپرورده هستيم و مامانم تموم زحمات و ميكشه! اطرافيانمون هم من واقعا نديدم دختري مثل من كار بكنه، همه ماماناشون ميگن هروقت رفت خونه خودش وقت هست كار بكنه!