سلام دوستان
رفته بودم مترو، واگن کوچکی بود ولی نمی دونم چرا تعداد خیلی زیادی مرد و پسر واردش شده بودن ، پسرها لودگی و می کردند و قهقهه مستانه می زدن و خانم ها ناراحت بودن ولی کسی چیزی نمی گفت تا...
من اونجا ایستاده بودم ، یه خانم بدحجاب به یه خانم چادری درد دل کرد گفت این ها چرا وارد واگن زنانه می شن؟
اون خانم هم گفت بله حق با شماست نباید بیان...
فقطططط همین!
آقا چشمتون روز بد نبینه یه مردی که پشت سر این دو نفر ایستاده بود این مکالمه رو شنید و شروع کرد تمسخر و توهین به اون خانم چادری:
خیال کردی چون جمهوری اسلامیه و تو از حضور من در این واگن ناراحتی من باید پیاده شم؟ با اون قیافه اتتتتتت؟ برو پایین از مترو برو بیرون من پول کرایه ای که دادی رو بهت می دم!
زن گفت من سوار شدم که به مقصد برسم چرا باید به خاطر تو پیاده بشم؟ اصلا تو حق نداشتی سوار این واگن بشی تو برو پایین!
اون مرد به بی ادبی و توهین ادامه داد و گفت حتی اگه الان بری مردت رو برای من بیاری میگیرم مثل سگ می زنمش!
زن گفت برو بابا!
مرد گفت ببین چون زنی جوابت رو نمی دم! یه زنی!
دیگه زنه دید آبروش رفته و زورش به این نمی رسه، هیچ کس هم هیچی نگفت مجبور شد پیاده بشه و منتظر موند که با قطار بعدی سوار شه....
مرد گنده و هیکلی ای هم نبود که فکر کنید لات بوده اتفاقا یه مرد ریزنقش بود!
من رفتم دکمه ی کمک گرفتن از راهبر قطار رو بزنم دیدم دکمه شکسته و خراب هست!
دیگه پیاده که شدم رفتم به مسول مترو گفتم این اتفاق افتاده و اون دکمه هم خراب بوده ، گفتم یه مأموری چیزی کمکی...
گفت : به خاطر تعدیل نیرو دیگه توی بعضی سکوها مامور و پلیس نداریم در صورتی که توی هر کدوم باید هر دو باشن، و اون دکمه هم شانس شما بوده که خراب بوده!
بعدم گفت اگه از حضور آقایون و مزاحمتشون توی کوپه زنانه اذیت هستید زنگ بزنید به ۱۸۸۸ خبر بدید تا نیرو بذارن برای برخورد کردن و الا ماها که بالا هستیم نمی تونیم کمکی به پایین بکنیم!
حالا خواستم اینو تعریف کنم که شماهام اگه اذیت هستید حتما امروز با این شماره تماس بگیرید من که خونم به جوش اومد و امروز زنگ می زنم.