2777
2789
عنوان

ره رفتن کودک یک ساله با زانوی خم

926 بازدید | 20 پست

دوستان سلام...پسرم 20 روزه که راه افتاده ...ولی موقع راه رفتن باز باز راه میره وزانوهاشم خم میکنه..یعنی بازانوی خم راه میره...میخواستم ازتجربیات و نظراتتون استفاده کنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گلم دو سه هفته ای صبر کن اگه پیشرفتی ندیدی ی ارتوپد ببرش من چون خودم حساسم یکم حالا شما رو نمیدونم

کور و کر عشقیم، تو کر من ز تو کر تر 🤨 تو خاک به سر هستی و من خاک به سر تر 🤔 گویندکه عشّاق جهان عقل ندارند 🤪 یعنی تو خری، من به مراتب ز تو خر تر🥴😐😒  با من حرف بزن خوشحال میشم😊❤👈🏻                                                                   https://harfeto.timefriend.net/16659465436185
گلم دو سه هفته ای صبر کن اگه پیشرفتی ندیدی ی ارتوپد ببرش من چون خودم حساسم یکم حالا شما رو نمیدونم

منم عزیزم خیلی حساسم نمیدونم حالا تواینترنت هم سرچ کردم اینو خوندم ولی باز آروم نمیشم

پسرمنم همینطور بود

بردم‌دکتر ویتامینش کم‌بود زینک و ویتامین داد خوب شد نگران نباش

فعلا تازه راه افتاده و شاید بدنش کمبود ویتامین داره

من آریایی‌ام ایرانی اصیل ♥️سامیار و رستا نفسای زندگیم😘
ب منم دوتر گفت یک سالگی بیارش که آزمایش کامل براش بتویسم ولی هنوز نبردم

ببرش زودتر 

خوب میشه اصلا نگران نباش چیز خاصی نیست

من آریایی‌ام ایرانی اصیل ♥️سامیار و رستا نفسای زندگیم😘