2777
2789
عنوان

شوهرم گفت تونمیدونی کی وقت حرف زدن پس حرف نزن

| مشاهده متن کامل بحث + 577 بازدید | 35 پست
سریز میشه آب میریزه

چ عججججب 😂😂

دیگه پستم از دهن افتاد میدونی کی پست گذاشتم ؟😂😂

عیب نداره شوخی میکنم 

آفرین سرریز میشه ..

خوب دختر خوب شوهرتم همینه ..همه همینن 

شوهرت وقتی از سرکار یا بیرون میاد مثل ی لیوان پررر از آب میمونه .

تو لرا اینکه بتونی توی ابن لیوان بازم آب بریزی باید یه مقدار از اون ابی ک داخلش هستو خالی کنی.

موقعی ک شوهرت میاد خونه ..قشنگ برو ایتقبالش .سلام کن .چاییت یا شربتت اماده بشه .

اجازه بده بشینه استراحت کنه.

حالا هرکس یجور ایتراحت میکنه 

یکی سریع میره تو حموم یکی ولو میشه میره تو گوشی یکی تی وی میبینه ..

بدبخت این استراحتشع .بذار بره تو گوشی..

استراحتش ک تموم شد .. اگه وقت شام بود شام بیار اگه ن ک 

میوه ای جیزی. (این طوری یه مقدار آب از لیوان شوهرتو خالی کردی و شوهرت جا داره واسه شنیدن حرفای جدید)

حالا بشین تعریفاتو بکن.

حالا دیگه لیوانش سرریز نمیکنه و ب قول معروف عصبانی نمیشه 

پس همیشه اول سر لیوانو خالی کن

خوب دیگه از اول درسش ندادیز..من بشخصه قبل از این ک بچم دنیا بیاد هبگی تو گوش شوهرم میخوندم بچه این س ...

به خدا اینقدرگفتم بهش قبل بچه می‌گفت من خودم بزرگش میکنم به مرور اینجوری شد بیشترم داداشش یادش میده من که ازش بریدم به عشق بچم زندگی میکنم

میشه باورکن خیلی زود

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

متاسفانه شوهرت شما را قبول نداره....کتاب بخون ...حتی تونستی ادامه تحصیل بده...نمی تونی عضو یه ان جی او شو که توی جامعه حضور داشته باشی....توی جمع خانومهای باسواد باش .....اینها همه باعث میشه شوهرت به یه چشم دیگه بهت نگاه کنه....یه زن با کلاس متمدن

لطفا زیر ۳۵سال ریپلای نکنه ...متشکرم