2777
2789
عنوان

لاغرایی که میخواین چاق بشین

169 بازدید | 8 پست

سلام هم وتن

😜

فرق بین سیپروهپتادین و سیپراکتین چیه؟ 

من چرا فکر میکنم سیپراکتین خوب نیست 

کیا تجربه مصرف دارن

داشتن تو، داشتن بهترین چیز از هرچیزیه                       مرسی هستی(👨‍👩‍👦) 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظرم برای اینچیزا قرص نخور گلم‌ . سیپرو بی عوارض نیست. کالری شماری رو امتحان کردی؟ من یه قرص ویتامینه هم دکتر تغذیه بهم داده بود میتونم بهت معرفی کنم  اونو توی تاپیک افزایش وزن و کالری شماری خیلیا استفاده کردن راضی بودن باعث افزایش اشتها میشه.

اگه تاپیکش رو نداری میتونم بگردم لینکش رو برات بزارم 

میشه لطفا برای اینکه شر دشمنام به خودشون برگرده یه حمد بخونین. اگه خوندین بگین منم براتون بخونم 🌹

به نظرم برای اینچیزا قرص نخور گلم‌ . سیپرو بی عوارض نیست. کالری شماری رو امتحان کردی؟ من یه قرص ویتا ...

فدات من فرق بین این 2تا رو میخوام

فدات من فرق بین این 2تا رو میخوام

مطمئن نیستم گلم  ولی فکر میکنم اسم دیگه ی همون سیپرو باشه. یعنی فرقی ندارن. اما بازم سوال کن 

میشه لطفا برای اینکه شر دشمنام به خودشون برگرده یه حمد بخونین. اگه خوندین بگین منم براتون بخونم 🌹

نه لاغرم میخوام چاق شم 

خوب سیپروهپتادین بخور بعد صبحانه من ميندازم تا شب مثل خرس میخورم

دراین حد