2777
2789
عنوان

سرفه بچه ام

109 بازدید | 15 پست

سلام بچه ها بچه ام جمعه تب شدید داشت بعد بردمش دکتر قطع شد البته شنبه آروم شد بعدش دکتر گفت ممکنه کرونا باشه چون تب ۳۹ درجه هست حالا سرفه های خلطی شدید داره چ کار کنم دارو هم آزیترومایسین و دیفین و برم هگزین داده و شربت گیاهی اسمو کلد ۳ سالشه چ کنم باز ببرمش دکتر آسم نگیره یه وقت 

دقیقا مثل منم همین مشکل رو دارم

چنی دلم گیریایه ،کسی نیه ک بوینه فکرت و ناو سر مه بیسه لخته خوینه..🥀خدا چی میشه همه چیز رو بی دغدغه این پول لعنتی خرید🥹 خدا مراقب عزیزانم باش من بی خانواده و بچه‌هام تمومم🪴

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تقریبا ۲۰روز پیش بچه‌هام باهم مریض شدن خوب شدن سرفه و تب

پسر دوستم بعد دوهفته گرفت دوباره اینام بعد۲۰روز تب و سرفه های خلط دار ک شده از شدت سرفع خیلی بالا حالا پسر کوچیکم ک ۳سالشع دیک آب شد لب بار نمیکنه دلم کبابه براشون .دارو هم سفیکسیم و آزیترومایسین دیفن هیدرامین و اینا داد داروهاشون متفاوته ولی هر چی هم میدم فایده ندارد نمی‌دونم این چ بلایی بود نزدیک دوماه من درگیرم دیگ کلافه ام بخدا ولی جدا آویشن و پونه هم میدم

چنی دلم گیریایه ،کسی نیه ک بوینه فکرت و ناو سر مه بیسه لخته خوینه..🥀خدا چی میشه همه چیز رو بی دغدغه این پول لعنتی خرید🥹 خدا مراقب عزیزانم باش من بی خانواده و بچه‌هام تمومم🪴

عزیزم دخترم ۴.۵ سالشه، یه ماه پیش اینطوری شد، خلطش انقدر زباد بودن، میخواستن از سینه اش عکس بندازن، اما ازیترومایسین تموم که شد، سرفه هاش کمتر شد، و خوب شد

خدایا خانواده ام رو به دستان قدرتمند تو میسپارم❤️
تقریبا ۲۰روز پیش بچه‌هام باهم مریض شدن خوب شدن سرفه و تب پسر دوستم بعد دوهفته گرفت دوباره اینام بعد ...

وای چ ویروسی هست شمام بچه ها رو مکان عمومی چیزی بردین دختر من بعد از پارک همچین شد دکتر گفت احتمال کرونا هست 

من ک این سرفه لعنتی تموم شدن نداره انگار اصلا فایده نکرد پر یخچال شربته دیگ حالم بهم میخوره 

عزیزم دخترم ۴.۵ سالشه، یه ماه پیش اینطوری شد، خلطش انقدر زباد بودن، میخواستن از سینه اش عکس بندازن، ...

عزیزم الان ۶ روزه آزیترومایسین من میدم دکتر گفت ۵ روز یعنی باز بدم بهش پس ؟ خیلی ضعیف شده بخاطر غذا نخوردنشم

وای چ ویروسی هست شمام بچه ها رو مکان عمومی چیزی بردین دختر من بعد از پارک همچین شد دکتر گفت احتمال ک ...

ارع بخدا 

باورت میشه من بچه هام زمستون تو اون سردی ماشاالله. یبار هم مریض نمیشن ولی تابستون امسال همشو ازدماغم کشیدن بیرون 

والا بعد از پارک ک اون بچه سدید مریض بود اینام مجدد مریض شدن ولی خیلی بدتر

عزیزم الان ۶ روزه آزیترومایسین من میدم دکتر گفت ۵ روز یعنی باز بدم بهش پس ؟ خیلی ضعیف شده بخاطر غذا ...

نه عزیزم، فکر کنم پنج روز اگه خورده، دیگه نباید بدی ، بچه بدنش طفلی ضعیف شده، مایعات و میوه بهش بده ، انشالله زود خوب بشه

خدایا خانواده ام رو به دستان قدرتمند تو میسپارم❤️