2777
2789
پس حتما بفرستمش بره که الکی تایمو از دست ندیم  این دکترا هم همه چیو به ادم نمیکن

اره دکترا پول ویزیت براشون مهمه شوهرت پایه درمان باشه خوبه شوهر من پدرمو دراورد سر هر عمل و آزمایش ینی ۲۵سالمه ولی موی سفید دارم از دستش

ماه پیش ماه اول بود که اقدام کردیم که نشد  چون زده ۲۰درصد نرمال خودم فکر میکنم نکنه مشکلی باشه ...

همین قدر رنج نرمالشه تو بعضی ازمایش های مرکز ناباوری ۵ درصد نرماله تحرک خیلی خوبی داره که مهم همونه باید بالای ۳۲ باشه واسه شوهرمن ۲۱ بود وقتی شد ۴۳ بلافاصله باردار شدم مال توکه واقعا خوبه عفونتم نداره تعداد نرمال شوهرتو ۲۰ میلیونه رنج ازمایشتم گفته بالا ۲۰ نرمال یعنی رو خط نرمال بودنه از این ۲۰ میلیون یکیش برسه به تخمک تخمک میگیره واریکوسلم نداره چون تحرکش خوبه واسه ابنرمالی فقط کتوتیفن میدن شوهرمن اونم نخورد ومن باردار شدم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره دکترا پول ویزیت براشون مهمه شوهرت پایه درمان باشه خوبه شوهر من پدرمو دراورد سر هر عمل و آزمایش ی ...

شوهر منم اول میکفت ازمایش اسپرم نمیدم ولی دیگه مجبور‌بود بره 

تو دارو خوردن هم تنبله 

خودم باید حواسم باشه اگه قرار باشه دارو مصرف کنه 

شوهر منم اول میکفت ازمایش اسپرم نمیدم ولی دیگه مجبور‌بود بره  تو دارو خوردن هم تنبله  خو ...

من هم خودم قرص مبخوردم هم قرصای شوهرمو دونه دونه باز میکردم میزاشتم کف دستش تمام این ۴سال این فقط قورت میداد ینی پاره شدم😐۱۷روره آی یو آی شدم بی بی منفیه فردا میرم آزمایش امیدی ندارم ولی هر کی میخونه دعام کنه💔

همین قدر رنج نرمالشه تو بعضی ازمایش های مرکز ناباوری ۵ درصد نرماله تحرک خیلی خوبی داره که مهم همونه ...

واااای همش استرس داشتم نکنهههه مشکل داشته باشه  

مرسیییی عزیزممم انشالله که مشکلی نباشه واقعا 

ممنون از دلگرمیت 

الان همش داشتم فک میکردم صبح پاشدم به دکتر پیام بدم جواب ازمایشو بفرستم این یکی‌دکتر هم ببینه استرس داشتم 

من هم خودم قرص مبخوردم هم قرصای شوهرمو دونه دونه باز میکردم میزاشتم کف دستش تمام این ۴سال این فقط قو ...

عزیزمممم انشالله که باردار بشین 

حتما دعات میکنم 

چون خودم تو اقدامم این ماه خیلی ضدحال خوردم 

شما بچه ی اولتونه ؟

انشالله که زود باردار بشی عزیزم انتظار سخته واقعا  من ۳۰ سالمه

خوبه تفاوت سنیمون کمه یه توصیه بهت بکنم اگ سر یکسال بعد درمان شوهرت باردار نشدی حتما آی یو ای و روش های دیگ رو امتحان کن مثل من اشتباه نکن

فداتشم از استرس منفی خوابم نمیبره اره اولیه از ۲۱سالگی اقدامم شما چن سالته

استرس نداشته باش 

منم ماه پیش اولین ماه اقدامم بود خیلییی استرس داشتم وقتی پریود شدم انقدر خورد تو ذوقم که رفتیم مسافرت که از‌اون حال و هوا دربیام 

ولی این ماه دیگه ذوق ندارم میگم باز این ماه هم نشه میخوره تو ذوقم 

سنت هم کمه وقت که داری دیگه اصن استرس نداشته باش 

واااای همش استرس داشتم نکنهههه مشکل داشته باشه   مرسیییی عزیزممم انشالله که مشکلی نباشه واقعا& ...

من واقعا واسه شوهرم خیلی سختی کشیدم خیلی ازمایش داد تو بیمارستان میلاد اصفهان ازمایش داد تعداد نرمالش۵ درصد بود و تو رنج ازمایش ۴ درصد نرمال بود تو اسپرم فقط تعداد و تحرک مهمه یک ازمایش هست به اسم تانل یا شکست dna اسپرم درصد dfi رو اندازه میگیرن اگه dna اسپرم اوکی باشه مشکلی نداره اون جایی که ازمایش دادی کارش تخصصی اسپرم نبوده دکترش میتونست این رو هم درخواست کنه مرکز ناباروری ها معتبرن واسه ازمایش اسپرم. میتونی حوابش رو به دکتر دیگه نشون بدی یا بری مرکز ناباروی ازمایش بدی. این ازمایشت مشکل نداره. واسه واریکوسل هم با سونو یا معاینه مشخص میشه دکتر خوب باشه تشخیص میده

استرس نداشته باش  منم ماه پیش اولین ماه اقدامم بود خیلییی استرس داشتم وقتی پریود شدم انقدر خور ...

منو شوهرم از دو طرف تو فامیل هم سن زیاد داریم همشون بچه دارن فقط ما موندیم حس بدیه از بالا نگاه میکنن

مرسی از دلداریت ایشالا تو هم باردار میشی چیزای ک ما تحربه کردیم تجربه نکنی

من واقعا واسه شوهرم خیلی سختی کشیدم خیلی ازمایش داد تو بیمارستان میلاد اصفهان ازمایش داد تعداد نرمال ...

من رفتم بیمارستان صارم 

تهرانه 

دکتر لیلا علیجانی نمیدونم میشناسین یا نه 

معرفی کردن بهم که رفتم اینجا