بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
عزیزم .دوستت فعلا به زمان نیاز داره.مبادا کاری کنی که توی دلش بگه اصلا منودرک نمی کنه .بذار اون عزاداری کنه وشما بهش سر بزن یه کاری براش بکن .مثلا رفتی نشین مثل مهمون .به تمیزی خونش برس
سلام.مادر سه دختر هستم .سال ۹۸وقتی دختر سوم را باردار بودم بی خوابی های شبانه مرا با نی نی سایت آشنا کرد وقتی هدیه خدا به دنیا آمد چند ماهی از نی نی سایت دور شدم و بعد باز برگشتم چند وقتی دیدم وخواندم دعواهای مادر شوهر و جاری و عروس و زن برادر .سپس خواستم با کاربری جدید وارد شوم .پس قدیمی هستم هرچند تاریخ عضویتم جدید است
روز چندم برم دیدنش؟ ما هر دو مجردیم خونه ی مادرامونوینم
هروقت خواستی برو .توی مراسم شرکت کردی؟
برو یه سر بهش بزن .اکه خونشون شلوغ بود یه نیم ساعت نشستی پاشو بعد دوباره سه چهار روز دیگه برو
سلام.مادر سه دختر هستم .سال ۹۸وقتی دختر سوم را باردار بودم بی خوابی های شبانه مرا با نی نی سایت آشنا کرد وقتی هدیه خدا به دنیا آمد چند ماهی از نی نی سایت دور شدم و بعد باز برگشتم چند وقتی دیدم وخواندم دعواهای مادر شوهر و جاری و عروس و زن برادر .سپس خواستم با کاربری جدید وارد شوم .پس قدیمی هستم هرچند تاریخ عضویتم جدید است
مراسمشون خیلی دوره نمیتونم برم خونشون فک نمیکنم شلوغ یشه پسرخالش فوت شده مرسی راهنمایی ...
پس دیر نرو سراغش .می تونی زنکش هم بزنی