2777
2789
عنوان

بچه ها با شوهر ولخرج چکار کنم؟

252 بازدید | 26 پست

شوهر من مادر و پدرش هردو کارمند بودن واختلاف سنیش با خواهربرادرش زیاد بوده مادرشوهرم خودش میگه همیشه از بچگی پول تو دستش زیاد بود خودشم میگه هم مامان بهم پول میداد بچگی هم بابا هم داداش... 

بعد مدلش همیشه لارج خرج کردن بودنه الان حقوقشم کم نیست ولی زیادم نیست ولی ب نسبت درامد خیلی خرج میکنه خیلییییی بعد هرچی میگم میگه بخدا بخاطر توعه میگم بابا من ب بدهکاری و وام راضی نیستم نکن باز نا احت میسه ولی چندوقت بعدش روز از نو روزی از نو. برا تولدم یه دستبند نسبتا  سنگین گرفت بعد یه مشکلی برام پیش اومد برا اینکه حالمو خوب کنه برد منو خرید هی گفت بگیر هرچی لازمه فکرشو کردم منم خریدم بعد چند روز فهمیدم هم طلای تولدم هم خزیدا از وامی بوده که برای یه کار وااجب و یه قسط سنگین روش حساب کردیم. دارم روااانی میشم از دستش خل شوم چکارش کنم؟ 

کلا از اول مدلش اینطوریه بریز بپااااش، خواهرم میگفت ماداریم خونه میسازیم دستمون تنگه توروخدا هرسری میاد خونمون نذار انقدر خوراکی و... بخره ما شرمنده میشیم نتونیم جبران کنیم ولی گوشش بدهکار نیست

این ولخرجیش داره دیونم میکنه سطح ولخرجیش با درامدمون یکی نیست😞

هیچ کاری ،من‌تجربه دارم واقعا انقدر تذکر میدم خسته میشم یا دعوامون‌میشه هی،ولی تاثیر نداره 

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچ کاری ،من‌تجربه دارم واقعا انقدر تذکر میدم خسته میشم یا دعوامون‌میشه هی،ولی تاثیر نداره 

اره بخدا الان از دیروزه میگه چرا ناراحتی بگو هی گیر میده ولی میگم خب چی بهش بگم وقتی ۶ساله دارم میگم و حرف تو سرش نمیره😭

سعی نکن تغییرش بدی فایده نداره اگه میتونی مدیریت رو خودت به دست بگیر قبل بریز بپاش ها هم اقساط و بدهی ها رو صاف کن که مبلغ زیادی تو دستش نباشه 

شوهر منم همینه😑😑

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻
سعی نکن تغییرش بدی فایده نداره اگه میتونی مدیریت رو خودت به دست بگیر قبل بریز بپاش ها هم اقساط و بده ...

😞بخدا خیلی حرص ميخورم خیلی اعصابم بهم ریخته... 

میگم برو ۴تادونه فلفل دلمه بگیر میگه من رووم نمیشه میره یه عالمه میخره میاد همیشه در حال رب و سبزی خشک و ترشی و... درست کردنم که مواد غذایی اصراف نشه

میفنه بازم تا دوزار میاد دستش انگار نه انگااار 

درآمدش چقدره؟ نصفشو هر ماه ازش بگیر پس انداز کن بقیشم دیگه خرج خونه و بریز بپاش خودش کنه

"اللهم صل علی محمد و آل محمد"

چقد سخته اینجوری ، به نظرم براش هدف مشخص کن که مثلا ما باید فلان چیزو بخریم که لااقل پولشو بذاره واسه اون مثلا فلان مدل ماشین ، شوهر منم همینه الان اندازه پنج نفر میوه خریده الان لب نزدم چندروز پیشم می‌گفت برای تو هرسری انقد خرید میکنم انگاری من گفتم من که نمی‌خورم 

براش هدف تعیین کن  ولی با این شرایطی که گفتی واقعا سخته  ولی نشد نداره

بابا زبان اش با زبان من فرق داره فرمان مغزش اصلا متفاوته قبل دستبند من دقیقا همین گفتم هدفدارش کنمگفتم کم کم بفکر تغییر خونه و.. باشیم خوردخورد طلا بگیریم اندوخته باشه فکر کرده براخودم میگم یهو رفته این دستنبد رو گرفته اصلا تو یه دنیای دیگست

😞بخدا خیلی حرص ميخورم خیلی اعصابم بهم ریخته...  میگم برو ۴تادونه فلفل دلمه بگیر میگه من رووم ...

انگار داری شوهر منو می گی.اما شوهرم هیچ پولی در اختیار من نمی ذاره.منم مجبورا می گم فقط وام بگیره که قسط بده حداقل اصراف نکنه

"اللهم صل علی محمد و آل محمد"
درآمدش چقدره؟ نصفشو هر ماه ازش بگیر پس انداز کن بقیشم دیگه خرج خونه و بریز بپاش خودش کنه

نمیشه روحیه اش بهم میریزه دستش خالی شهباز میاد میگیره منم نمیگیرم که نخواد رو بندازه شرمنده شه چون میدونم با نصف یه هفته هم دوام نمیاره