2777
2789
عنوان

بچه ها با شوهر ولخرج چکار کنم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 253 بازدید | 26 پست
😞بخدا خیلی حرص ميخورم خیلی اعصابم بهم ریخته...  میگم برو ۴تادونه فلفل دلمه بگیر میگه من رووم ...

فقط بندازش تو قسط و بدهی که پولی تو دستش نباشه برا خرجا اضافی 

باورت نمیشه شوهر من گاهی قرض میکنه برا کم اوردناش با اینکه خودم همیشه پس انداز برا روز مبادا دارم ولی بهش نمیدم که فشار بهش بیاد و دست از این بیفکر خرج کردناش برداره بازم تغییر نکرد بجاش میره تاکسی اینترنتی کار میکنه😂😂

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بابا زبان اش با زبان من فرق داره فرمان مغزش اصلا متفاوته قبل دستبند من دقیقا همین گفتم هدفدارش کنمگف ...

شکل گرفته دیگه .....

حق داری بگی تو یه دنیا دیگه س 

زندگیتو خراب نکن   بحث باهاش نکن گناه داره 

باسیاست.  بگیرش زبون 

عین بچه واضح براش توضیح بده دقیقا منظورت چیه 

که یهو کار نده دستت 

واقعا سخته ولی میگم نشد نداره 

یه شبه یه ساله درست نمیشه 

ولی میشه بالاخره   ولی خودتو پیر نکن کمتر حرص بخور 

فقط بندازش تو قسط و بدهی که پولی تو دستش نباشه برا خرجا اضافی  باورت نمیشه شوهر من گاهی قرض می ...

ببین من نذاشتم بره و الا اینم همینه دقیقاااا از اون خصلتش دست برنمیداره خودشو ب زحمت نیندازه برا اضافه کاری ولی دست از ولخرجی برنمیداره

شکل گرفته دیگه ..... حق داری بگی تو یه دنیا دیگه س  زندگیتو خراب نکن   بحث باهاش نکن گنا ...

بخدا دو روزه سردرد دارم الان بدهی و خرج سنگین داریم تو دوماه برا من نزدیک سی تومن خرج کرده موندیم اون هزینه ها چجوری میشه وام میدن بهمون یا نه😞

ببین من نذاشتم بره و الا اینم همینه دقیقاااا از اون خصلتش دست برنمیداره خودشو ب زحمت نیندازه برا اضا ...

چی بگم خواهر سخت نگیر فایده نداره سعی کن جنبه خوبشو ببینی زندگی با این ادما خوبیش اینه هرچی هوس کنی همون لحظه برات تهیه میکنه😅

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻
بخدا دو روزه سردرد دارم الان بدهی و خرج سنگین داریم تو دوماه برا من نزدیک سی تومن خرج کرده موندیم او ...

من خودم درکت میکنم 

اعصابم خراب شد 

ولی کاریه که شده 

اشکال نداره  سرزنشش نکن 

گیر بهش نده 

چون بعدا ازت گریزان میشه 

دروغگو میشه   پنهان کاری میکنه 

البته خدای نکرده 

بهش سخت نگیر 

دیت خودش نیست اینجوری سالها بار اومده 

عاقبت اندیشی خانوادش بهش یاد ندادن 

سختی نکشیده