2777
2789
عنوان

قباله برون دختر جاریم 😧😧😧

| مشاهده متن کامل بحث + 2236 بازدید | 119 پست
چه تجملاتا....واقعا لازم نیست اینا....ما اگر  پسر خونه داشته باشه که هیچ....اگر پدرش بتونه  ...

عزیزم اگر زحمتی نیست تاپیک من و ترک کن هرچی برای شما توضیح میدم بی فایدست

میوتی میم🐈یه تعلیقی بیچاره😁

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو این دوره زمونه دختر باید مستقل بشه نه اینکه بمونه تا کسی چیزی به نامش بزنه ! 

درسته 

ولی خیلی ها هستن ک مستقل نیستن 

[کائنات مالِ خارجی هاس....ما اینجا فقط گائنات داریم]       مامان آرمی  🌱💜 مامان دوتا کوچولوی خوشگل (رامش،راد)  بدون هیچگونه تعصب و گاردی از سلیقه م حمایت میکنم و به تو و سلیقه ت همیشه احترام میزارم .یک لحظه چشماتو ببند، ببین چه نور هایی در جهان هست که میتونی قبل از مرگ ببینی :)   عاشق طبیعت و موزیکم بابت همه چیز شکرگزارم و معتقدم هیچ چیزی ارزشش با آرامش برابری نمیکنه . برات آرزو میکنم : همیشه شاد باشی و از رحمت خداوندت ناامید نشی (آروم باش همه چیز درست میشه دوست نازنینم:)❤️‍🩹

اسی عزیزعصبانیت نداره.دخترندید.اجبارکه ندارین.بعدش اگه اصفهانی هستین بایدبگم خداریشه اون کسی که بنیان جهازدادن تواصفهان روگذاشت بخشکونه که پدرمردم رودراورد.ازرسمای خوبتون تعریف کنیدنه رسمی کمرشکن که بخاطرش اوناکه ندارن ، دارن کلیه میفروشن

طرف ماهم جهاز زیاد میشه گاهی ب یک میلیاردم میرسه ولی رسم خونه زمین نداریم مهریه اکثرا 300تا.و سه تا ...

خب ارزش خونه ای ک میخوان بزنن با اون ۱۴ تا سکه به ارزش ۱۰۰ تا سکه هم نمیرسه🤣

مآل زادگاه تجملات و چشم و هم چشمی شهر زیبای اصفهان هستیم

ما هم رسم داریم ملک بنام دختر میزنن البته در حد توان خانواده داماد

وقتی جوابتو نمیدم یعنی نظرتون برام مهم نیست . خودتونو خسته نکنید . 
خوب بخاد بده میزنه به اسم  پسرش نه عروسش...اونم اول کاری....میگم  ما هم داریم  همچین ...

خوب پس از دخترم انتظار جهاز نداشته باشن 

من خودم کلا مخالف جهاز و مهریه سنگین و سیسمونی و این چیزا هستم 

خدا روشکر همچین رسمهایی  هم نداریم ولی ایشون میگه رسمشون هست 

خوب پس اگه پدر شوهر به رسمش نخاد عمل کنه از دخترم توقع جهاز نداشته باشن

بعد اینکه دختر خوب از اول هم مشخصه درسته بله احتمال اینکه به مشکل بخورن هست  خوب دیگه اینا رو نمیشه پیش بینی کرد ولی احتمالش کمه

به هر حال که پسر باید یه دختری رو بگیره چه بهتر اینی رو که الان باب میلشون هست بگیره  

خانما ما اصفهانیا از تعداد سکه ها کم میکنیم ملک میندازیم 

مثلا نمیاییم پانصد تا سکه بندازیم 

دویست تا سکه میندازیم با سه دانگ خونه

برای حاجت رواییم یه صلوات مهمونم کنید الهی خدا هر ارزویی دارین براورده کنه
درسته  ولی خیلی ها هستن ک مستقل نیستن

خب باید بشن …

بشینن تا یکی پیدا بشه که چیزی به نامشون بزنه که بعد طلاق بشینه روش بخورش؟

چقدر زشت….

رزیدنت پرتلاش جراحی زنان و زایمان👌🏻💪🏻💪🏻💪🏻😎

من چیزی از رسم و رسومات نمی دونم ولی همین رو می‌دونم که الکی سنگ انداختن جلوی پای جوونا آخر عاقبت ندارنه فردا روز قیامت همین خانواده ها در قبال بچه هاشون در پیشگاه خدا جواب پس بدن من یکی از آشناها مون به خاطر همین رفتارها پسرشون ۴۲ سالشه و عضب گوشه خونه افتاده واقعا می ارزه چنین رفتارهایی واقعا از طرف طرفین هم عروس و هم داماد.!!!

اسی عزیزعصبانیت نداره.دخترندید.اجبارکه ندارین.بعدش اگه اصفهانی هستین بایدبگم خداریشه اون کسی که بنیا ...

بله متاسفانه حرف شما رو قبول دارم به احتمال زیاد ک دختر بع این پولدار های بخیل نمیدیم‌ اما تنها چیزی ک ناراحتم کرد این بود ک این مرد قباله ی فوق العاده سنگینی برای دخترش گرفته بود ک حالا یک دانگ خانه ی ک ۲۰۰ ملیون هم‌نمیارزه با ۱۴ سکه انقدر زورش گفته 

بنظرم تو این دوره زمونه زن حتما باید یه پشتوانه مالی داشته باشه ک اگر کار ب طلاق کشید خدایی نکرده ی ...

عزیزم دارن کلا از دادن خونه طفره میرن

پدر داماد هم مطابق رسم ما از پدر شوهر دخترش طلب کرده بود ماهم مثل خودش و رسم و رسوماتمون عمل کردیم ا ...

عزیزم برای کدوم شهر هستید؟

تو اراک که اصلا چنین رسمی نیست 

مهریه خودم ۶۱۴ تا سکه هست و با اینکه پدر شوهرم 30 ساله فوت کرده ،،کسی حق نداره در مورد ارث و این مسائل صحبت کنه ...یعنی اینقدر زشته در مورد مال کسی حرف زد 

جهاز هم هشتاد درصد با پدر من بوده 

و اینکه حالا به نام عروس میزنند ...عروس در زنده بودن پدر شوهر ادعایی هم داره که سهمش را بخواد؟؟؟

هر چه تبر زدی مرا زخم نشد جوانه شد 
خانما ما اصفهانیا از تعداد سکه ها کم میکنیم ملک میندازیم  مثلا نمیاییم پانصد تا سکه بندازیم&nb ...

بله دقیقا من خودم ۱۰۰ سکه بیشتر نداشتم