2777
2789

پدرشوهرم دو سال پیش پول نزول کرده الان شده ۱۵۰ میلیون و نداده امروز حکم جلبشو گرفتن و اومدن بردنش حالا شوهرم رفته سند خونمون و گذاشته از صبح دهنمون و سرویس مرده آره حوصله ندارم ن نهار خورده ن شام یه داداش دیگه ام داره از خودش بزرگ تر که قشنگ به یورشه پدرشوهرم بدی نموند که در حق ما نکرد همه بری کرد همه بدی حالا شوهرم میگه برم صحبت کنم بابا نبرن زندان چک بدم وام بگیرم منم سر شام یه دعوا راه انداختم گفتم راضی نیستم یه هزار تومنی بدی پای نزول بابات اونم سرم یه عالمه دعوا و داد زد که تو آدم نیستی بابامه بابامه اینا رو همه رو با داد می‌گفت الانم قرار بود با دوستاش برن شمال بی خداحافظی رفت خدا الهی لعنت کنه پدرشوهرم

خدایا شکرت ❤️ گر نگهدار من آنست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد

ما خودمون ماشین نداریم یه عالمه خرج آزمایش و دوا درمون من شده حالا آقا بره وام بگیره نزول باباش و تسویه کنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم اینطوری نگو بالاخره پدرشه شاید تا الان پشیمون کرده باشه

پشیمونیش بخوره تو سرش موهای من و سفید کرد تو جونی الان چه پشیمونی

می‌تونه زن و بچه اش با اسنپ ببره تهران برگرده هفتصد تومن می‌تونه اینهمه خرج کنه می‌تونه دختراش ببره دکتر پوست برا جوش بعد ما بدهیش و بدیم

خیلی اشتباه کردی پدرشه وظیفه شه هرکاری لازمه و از دستش برمیاد انجام بده خیلی اشتباه کردی تو اگه سیاست داشتی الان باید با شوهرت همدردی میکردی

سلام عضو گروه نارنجی.                                               وزن اولیه۹۰☹         وزن هدف ۷۰💪💪

به خداقبل شما اونا والدینش بودن ...چی میشه آبجی بذارکمک کنه..فرداشما هم پدرشوهرمادرشوهرمیشین...

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم