2777
2789
عنوان

دعوای من و شوهرم سر پدرشوهرم الانم جمع کرد رفت

| مشاهده متن کامل بحث + 566 بازدید | 29 پست
فکر کن بابای خودت چه تصمیمی میگرفتی.هرچقدم بد میتونستی بیخیال بشینی؟اگه اره که خوب کردی ولی اگه نه پ ...

وقتی شیش سال عقد بودم و کمک نکرد یه عروسی بگیرم وقتی از نداری حلقمم فروختم وقتی با خون جیگر یه خونه ساختم اومد تو خونه ام نگفت مبارک باشه وقتی هزاااار کار دیگه مرد چجور بگم باشه عیب نداره

خدایا شکرت ❤️ گر نگهدار من آنست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد
خیلی اشتباه کردی پدرشه وظیفه شه هرکاری لازمه و از دستش برمیاد انجام بده خیلی اشتباه کردی تو اگه سیاس ...

خیلی همدردی کردم ولی تو روم داد زد بااابااام مگه من دختر سر راهیم چرا من آنقدر زجر بکشم بعد باباش هر غلطی خواست بکنه پسراش جمعش کنن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به جای دعوا سیاست به خرج بده بگو همه یه گوشه کاررو بگیرن مثلا یه مقدار برادر شوهر یا مادر شوهر کمک کنن خودت اگه طلا داری بفروش دیگه کاریش نمیشه کرد وگرنه خونتون روممکنه از دست بدید .چرا نزول کرده ؟خودش چیزی برای فروش نداره؟

خدایا شکرت

خیلی همدردی کردم ولی تو روم داد زد بااابااام مگه من دختر سر راهیم چرا من آنقدر زجر بکشم بعد باباش هر ...

باشه شما در این موارد دخالت نکن البته این نظر منه

بهترین کار اینه که کنارش باشی همین نه سرزنش کن نه بدی هارو یادآوری کن پدر و مادر اگه کافر هم باشن باز حق دارن به گردن فرزندانشون اگه ادا نشه سالها بعد دامن زندگی خودت رو میگیره

سلام عضو گروه نارنجی.                                               وزن اولیه۹۰☹         وزن هدف ۷۰💪💪
من برخلاف بقیه حق رو بهت میدم دقیقا میدونم چقدر الان تو دلت آشوبه انشالله به خیر میگذره❤

بخدا هیچکس از دلم خبر نداره خودم از اینجا اونجا میزنم زندگیم کم نداشته باشه حالا برم پول مفت بدم شکم نزول

به جای دعوا سیاست به خرج بده بگو همه یه گوشه کاررو بگیرن مثلا یه مقدار برادر شوهر یا مادر شوهر کمک ک ...

کدوم طلا همه رو فروختم هیچکس نداره بده اینم منم نگفتم ندیدید گفتم اینجوری نکن یکم سیاست داشته باش خودشو کشت

حق داری واقعا

انقدر دلمو شکوند یه روسری چیه خرید عروسی نبرد بخره عروسیم عین گداها اومد لج در بیاره یه پاپاسی کمک نکرد بخدا نزدیک عروسیم از حرص و جوش پرش پاک عصبی گرفتم موهام سفید شده

کدوم طلا همه رو فروختم هیچکس نداره بده اینم منم نگفتم ندیدید گفتم اینجوری نکن یکم سیاست داشته باش خو ...

نه ندیدم ولی مواظب خونت باش الان شوهرت جوگیره به عمو دایی همه زنگ بزنید کمک بخواهین

خدایا شکرت

نه ندیدم ولی مواظب خونت باش الان شوهرت جوگیره به عمو دایی همه زنگ بزنید کمک بخواهین

جوگیره بدم جوگیره معلوم نیس برا چی نزول کرده احمق هیچکس ندارع کمکش کنه ببره پول مفت بریزه شکم نزول خور منم به هزاری راضی نیستم و نمیگذرم ببره بده