پدرشوهرم دو سال پیش پول نزول کرده الان شده ۱۵۰ میلیون و نداده امروز حکم جلبشو گرفتن و اومدن بردنش حالا شوهرم رفته سند خونمون و گذاشته از صبح دهنمون و سرویس مرده آره حوصله ندارم ن نهار خورده ن شام یه داداش دیگه ام داره از خودش بزرگ تر که قشنگ به یورشه پدرشوهرم بدی نموند که در حق ما نکرد همه بری کرد همه بدی حالا شوهرم میگه برم صحبت کنم بابا نبرن زندان چک بدم وام بگیرم منم سر شام یه دعوا راه انداختم گفتم راضی نیستم یه هزار تومنی بدی پای نزول بابات اونم سرم یه عالمه دعوا و داد زد که تو آدم نیستی بابامه بابامه اینا رو همه رو با داد میگفت الانم قرار بود با دوستاش برن شمال بی خداحافظی رفت خدا الهی لعنت کنه پدرشوهرم
خدایا شکرت ❤️ گر نگهدار من آنست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد
فکر کن بابای خودت چه تصمیمی میگرفتی.هرچقدم بد میتونستی بیخیال بشینی؟اگه اره که خوب کردی ولی اگه نه پ ...
وقتی شیش سال عقد بودم و کمک نکرد یه عروسی بگیرم وقتی از نداری حلقمم فروختم وقتی با خون جیگر یه خونه ساختم اومد تو خونه ام نگفت مبارک باشه وقتی هزاااار کار دیگه مرد چجور بگم باشه عیب نداره
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
به جای دعوا سیاست به خرج بده بگو همه یه گوشه کاررو بگیرن مثلا یه مقدار برادر شوهر یا مادر شوهر کمک کنن خودت اگه طلا داری بفروش دیگه کاریش نمیشه کرد وگرنه خونتون روممکنه از دست بدید .چرا نزول کرده ؟خودش چیزی برای فروش نداره؟
خیلی همدردی کردم ولی تو روم داد زد بااابااام مگه من دختر سر راهیم چرا من آنقدر زجر بکشم بعد باباش هر ...
باشه شما در این موارد دخالت نکن البته این نظر منه
بهترین کار اینه که کنارش باشی همین نه سرزنش کن نه بدی هارو یادآوری کن پدر و مادر اگه کافر هم باشن باز حق دارن به گردن فرزندانشون اگه ادا نشه سالها بعد دامن زندگی خودت رو میگیره
انقدر دلمو شکوند یه روسری چیه خرید عروسی نبرد بخره عروسیم عین گداها اومد لج در بیاره یه پاپاسی کمک نکرد بخدا نزدیک عروسیم از حرص و جوش پرش پاک عصبی گرفتم موهام سفید شده