2777
2789
عنوان

بیاین عکس معروفای نی نی سایتی🤩😁

223 بازدید | 12 پست

هر کی دوس داره عکسشو بذاره و اگه دوست دارین عکس یکی از کاربرا رو ببینین تگش کنین😃

اگه موضوع تاپیک رو دوست ندارین بای بای😁🤗

قبلا از این تاپیکا بود ولی خیلیا نرسیدن گفتم منم بزنم یکی😂😅

بفرمایید تاپیک خودتونه😁

آنارا سومانارا🍇🎉

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عنوانت رو خوندم فکر کردم باز وقیح تاپیک زده و میخواد عکس بعضی از کاربرها رو که برداشته بزاره میخواستم وقیح رو فوش بارون کنم😂😂😂😂😂😂😂😂😂

آروم آروم💃اومد بارون💧🌧☔شدیم عاشق💑😍زدیم بیرون👫🌂اومد نم نم🌧🌧نشست شبنم💧💃 رو موهامون💃رو موهامون🥰❤😍
وقیح کیه وچه کرده؟

عکس کاربر هارو برمیداشت پخش میکرد الانم پیج داره میزاره توپیجش

پاییــز اومـــده؛ پیِ نامـــردی، یه نسیـم رفتــه؛ پیِ ولگــــردی ، توو شبِ سیاه… توو شبِ تاریک ، از چپ وُ از راسـت؛ از دور وُ نـزدیک، یه نفر داره؛ جـار میزنه، جـار،آهای غمی که مثلِ یه بختک؛ رو سینه ی من، شـده ای آوار، از گلــویِ من، دستـاتوُ بــردار… دستــاتوُ بردار… از گلــویِ من ...
وقیح کیه وچه کرده؟

وقیح یک عوضی روانی هستش که معلوم نیست مرد هستش یا زن بعضی از کاربرها که عکسشون رو میذارن میره عکس ها رو برمیداره و تاپیک میزنه و همه عکس ها رو میزاره و حتی صاحب عکس ها رو هم تگ میکنه تو نی نی سایت معروف شده به وقیح

آروم آروم💃اومد بارون💧🌧☔شدیم عاشق💑😍زدیم بیرون👫🌂اومد نم نم🌧🌧نشست شبنم💧💃 رو موهامون💃رو موهامون🥰❤😍

عکس ایشون رو دوست دارم ببینم 🥰 یه بار عکس گذاشتن من دیر رسیدم مونده رو دلم😂

@مترجم_سایتم

تو هم دلیل بیقراری منی ،هم آروم و قرارمی :) 🥲🍭قربان بودنت بروم 🙂🫂 من سرما زده را گرم در آغوش بگیر ب هوای بغلت بود ک سرما خوردم ☻ از قشنگ ترین دیالوگا = مایکی : مهم نیست چقدر از هم دور باشیم ما هیچ وقت از هم جدا نمیشیم♡میدوریا:ارزو ها میتونن واقعی بشن ♡کانکی : ب هیچکس اعتماد نکن شیطان هم یه زمانی فرشته بود ♡ جیرایا:هر جا کسی به تو فکر میکنه اونجا خونه ی تو هستش ♡ایتاچی: مواقعی وجود داره ک مردم باید انتخابای دردناک انجام بدن ♡🤍 انگیزشی ترین جمله : _چرا تو ؟؟ _چرا تو اما واتسون؟؟؟ +چون ارزشش رو دارم 😌 افتخار میکنم که یک دخترم ✌️😎اگه هدفت تو رو از مردم جدا میکنه پس تنها بمون 🚶‍♀️( امضای خودمه دوست دارم چرت و پرت بنویسم 😂😔)
و کسی بود که باعث شد نی نی سایتیا عکساشون رو فورا بعد گذاشتنش پاک کنن🤧😩

😂😂😂😂😂

پاییــز اومـــده؛ پیِ نامـــردی، یه نسیـم رفتــه؛ پیِ ولگــــردی ، توو شبِ سیاه… توو شبِ تاریک ، از چپ وُ از راسـت؛ از دور وُ نـزدیک، یه نفر داره؛ جـار میزنه، جـار،آهای غمی که مثلِ یه بختک؛ رو سینه ی من، شـده ای آوار، از گلــویِ من، دستـاتوُ بــردار… دستــاتوُ بردار… از گلــویِ من ...