2777
2789
نه میشه فقط فکر کنم خیلی گرونه دوشنبه میخوام برم  دکتر ببینم چی میگه شوهرم میگه دختر باشه نمیخو ...

اهان اون آزمایش‌‌..

ممکنه بشه

ولی بالای ۳ میلیونه هزینش 

بچه چندمه؟

‏        «ما فاتَكَ لم يُخلق لكَوما   خُلِقَ لكَ لن يفوتكَ!»                  آنچه را از دست دادی برای تو آفریده نشده و آنچه برای تو آفریده شده است را هرگز از دست نخواهی داد.‌‌‌.                                                                                         هوچی گری  اولین دستاویز کسایی هست که دلیلی منطقی برای رفتار و حرکاتشون ندارند !                                            🖤 ۱:۲۰ 🖤 فراموش نخواهیم کرد..

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دومه 

همین هزینه آزمایش رو صرف رژیم یا آی وی اف میکردید بهتر نبود؟!

‏        «ما فاتَكَ لم يُخلق لكَوما   خُلِقَ لكَ لن يفوتكَ!»                  آنچه را از دست دادی برای تو آفریده نشده و آنچه برای تو آفریده شده است را هرگز از دست نخواهی داد.‌‌‌.                                                                                         هوچی گری  اولین دستاویز کسایی هست که دلیلی منطقی برای رفتار و حرکاتشون ندارند !                                            🖤 ۱:۲۰ 🖤 فراموش نخواهیم کرد..
همین هزینه آزمایش رو صرف رژیم یا آی وی اف میکردید بهتر نبود؟!

من آمپول میزدم نمیدونم خبر مرگم چطور باردار شدم که وگرنه خودمم تو فکرش بودم دخترم که پنج سالش بود رژیم بگیریم

من آمپول میزدم نمیدونم خبر مرگم چطور باردار شدم که وگرنه خودمم تو فکرش بودم دخترم که پنج سالش بود رژ ...

خب پس خدا خواستست..

پیامبر: شخصی که دارای فرزند دختر می باشد و به آن دختر آزار نرسانده و او را مورد توهین قرار نداده و فرزند پسرش را بر او ترجیح ندهد.خدای متعال چنین شخصی را وارد بهشت می نماید

پیامبر : شخصی که دارای یک فرزند دختر باشد.این دختر برای او بهتر است از هزار حج. و بهتر است از هزار جهاد در راه خدا.و بهتر است از قربانی هزار شتر. و بهتر است از هزار مهمانی دادن

پیامبر : در هر روز دوازده برکت و رحمت الهی بر خانه ای که در آن دختران زندگی می کنند نازل می گردد.و آن منزل. مورد زیارت و دیدار ملائکه قرار می گیرد.و آن ملائکه برای پدر آن دختران- در هر روز و شب- ثواب عبادت یک سال را در نامه عمل او می نویسند

این دوتا رو هم ببینید

https://uupload.ir/view/vid_20220705_122725_125_fymn.mp4/

https://www.instagram.com/tv/Cd2f-dOI78O/?igshid=YmMyMTA2M2Y=

خب پس خدا خواستست.. پیامبر: شخصی که دارای فرزند دختر می باشد و به آن دختر آزار نرسانده و او را مورد ...

ممنون عزیزم ....یه دختر داریم که همه ی زندگی منو باباشه خیلی خیلی دوسش داریم دلم میخواد حالا که انقدر زود باز حامله شدم‌پسر باشه تا از حرفای بقییه در امان باشم شاید بگی حرف اونا برات مهم نباشه ولی واقعا زنه حامله خیلی دل نازک و زود رنج میشه حتی ممکنه افسردگی هم بگیره

ممنون عزیزم ....یه دختر داریم که همه ی زندگی منو باباشه خیلی خیلی دوسش داریم دلم میخواد حالا که انقد ...

هرچی خیره

انشاءالله اگر به صلاحتون هست همین پسر باشه،اگر نیست فرزند بعدیتون پسر باشه

توکل بر خدا.‌.