2777
2789
عنوان

شاغل بودن یا نبودن؟؟

371 بازدید | 42 پست

بچه ها به نظر شما شاغل بودن خانم خوبه یا نه؟

من الان مجرد و شاغلم ماهی نزدیک8 تومن میگیرم کارمم خوبه نسبتااا شرایطش اداریه  اما خب خیلی اوقات فضای کار متشنج میشه و همکار بد اخلاقی دارم سر اینو اون داد بیداد میکنه یا مجبورم یه سری ادمای نچسبو تحمل کنم فقط بخاطر کار 

میخوام بعد ازدواج کار نکنم به نظرتون اینجوری آدم عقب افتادس؟اصلا دوس ندارم دنبال پول باشم و ترجیه میدم به جاش خودم تو خونه باشم و همسرم درگیر پول دراوردن و منم به جاش داخل خونه مدیریت داشته باشم بع نظرتون این تو جامعه امروزی مشکلی نداره؟اخه الان همه فقط دنبال پولن و زرنگن انگار تو نباشی پخمه ای😢😢😢

🌸💕

اینم بگم با کسی که باهاش در ارتباطم و قرار ازدواج کنیم هم گفتم و اونم خیلی موافق کار کردنم نیست و میگه تو خونه باش 

ولی میترسم اون پیشرفت کنه من جا بمونم البته که خیلیا در حد همسرشون موقعیت دارن ولی خوشبخت نیستن 

🌸💕

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اولای ازدواجت یه مدت نرو سرکار تا آسایش داشته باشی بعدش قطعا خودت حوصلت سر میره و ازینکه استقلال نداری خسته میشی باز میگردی دنبال کار

بعضی تجربه ها انقد بزرگن که DNA ت رو تغییر میدن
کارتو ول نکن پول داشتن و مستقل بودن خیلی مهمه خانم‌خودتی

بعد ازدواجم که اصلا نمیخوام برم سر اینکارم انقدر که بدم میاد 

ادم خسته میشه 

اخه پس چرا این همه زنای خونه دار ولی ماشین زیر پاشون همش دنبال قرو فر زنای کارمند بیچاره تا غروب سرکار بعدم کارای خونه🥺

🌸💕

همه چیز بسنکی به کسی داره ک باهاش ازدواح میکنی...دورم خانممی‌رو دیدم ک شاغله و جز استرس چیزی نداره...و خرجا بعضا با خودشه...کسی روهم دیدم شاغله و وشوهرش به پولش کاری ندارن ....کسی هم مثه خودم تو خونس‌وشوهرم همه جور تامین میکنه اونم نه اینکه هی من بکم پول بده پول بده خودش هر پونزده روز‌کارتمو شارژ میکنه ..بدون گفتن من...حس‌منت کشی و این چیزاروهم ندارم اصلا....

خدایا من نمیدونم چطوری، ولی #تو درستش کن..
شما شاغلی؟

آره ولی منم یک سالونیمه شاغلم قبلش خانه دار بودم دیگه حالم از خودم به هم میخورد از خونه موندن و اینکه تو اجتماع نقشی ندارم و دستم تو جیب خودم نیست

با زنای دوستای شوهرم خودمو مقایسه میکردم که همشون شاغا بودن

بعضی تجربه ها انقد بزرگن که DNA ت رو تغییر میدن
بعد ازدواجم که اصلا نمیخوام برم سر اینکارم انقدر که بدم میاد  ادم خسته میشه  اخه پس چرا ...

همه چیز بستکی به شوهرت داره...خیلی از مردا هستنک واقعا زن دوستن و اصلا اینکهزن تو حساب کتاب دخالت کنه خوششون نمیاد...من خانه دارم ..مامانمم خانه دار بود ولی زمین تااسمون فرق داریم...ت. خانواپه ما همه مخارج و برنامه ریزی ها با مامانم بود و هست همچنان . اینخیلی خسته کرده مامانمو..تو خانواده شوهرم مرد فقط خرج میکنه و میخره ومیاره زن فقط درستمیکنه و میخورن ...حساب کتاباکلا دست مرده...من حتی نمیدومم قیمتگوشت چنده...نمیدونم قیمتمیوه چنده..هردفه هم از شوهرم پرسیده گفته توچیکاری داری تو بخور..تو هروقت پول خاستی بیشتر از اینی ک بهتمیدم بگو بهت میدم...واقعا هم ارامش دارم و استرس قسط و اجاره خونه و خرجای دیگ رو ندارم...البته ک خودش هم مدیر خوبی هست...

همه چیز بسنکی به کسی داره ک باهاش ازدواح میکنی...دورم خانممی‌رو دیدم ک شاغله و جز استرس چیزی نداره.. ...

چه‌خوب منم دقیقا همینجوری میخوام 

والا پسری که باهاش در ارتباطم میگه من همه زندگیم مال توئه تو سرکار نرو من مرد خونه ام تامین میکنم همه چیو 

بعضی اوقات انقدر از کار و همکارم خسته میشم دلم میخواد صبحش نرم دیگه اما امان از نیاز ادم به پول😣

🌸💕

من شاغلم و متاهل

حتی یک لحظه یک لحظه هم نمیتونم بپذیرم که دستم پیش شوهرم دراز باشه یا خرج زندگی مون و فقط اون بده

این طوری انگار من مستخدم خونه شم

خرج زندگی بر عهده جفت مون

هزینه های شخصیمم با خودم

سخت هست برام مدیریت کردن کارم و زندگیم

ولی خیلی بهتر از محتاج همسر بودن

خیلی

اگر تو همچین حسی بهت دست نمیده کار نکن

نه عزیزم شاغل بودن خوب نیست،دست دراز کردن جلو بقیه برای گرفتن پول خوبه،ازدواج با مردی خوبه که به خودش اجازه میده بهت بگه کار کن یا نکن،ایناست که خوبه

مطمئنم منم یه روز پولدار میشم،شاید بپرسی چطوری که باید بگم ممنون تو چطوری؟                                              من فقط دوکاربری با نام شکلات فرانسوی دارم،شکلات_فرانسوی و شکلات__فرانسوی،اون شکلات___فرانسوی (با سه خط فاصله) مال من نیست،پس لطفا نپرسید که اون تاپیکا رو تو زدی؟نه من نزدم
آره ولی منم یک سالونیمه شاغلم قبلش خانه دار بودم دیگه حالم از خودم به هم میخورد از خونه موندن و اینک ...

اره از همین میترسم پس فردا همه شاغل باشن من بگم من عقب موندم 

اما خب من کار اونم کارای سخت و کار کردن برای بقیه رو دوس ندارم😭

🌸💕

چه‌خوب منم دقیقا همینجوری میخوام  والا پسری که باهاش در ارتباطم میگه من همه زندگیم مال توئه تو ...

خب‌پس خداروشکر ک چنین طرز فکری داره...ببین برای تو اجتماه بودن خیلی کارای دیگمیشه کرد..الزاما سرکار رقتن نیست ک...ارشد بخون ...کلاس برو..باشکاه برو...این همه جا هست ک ادم تو اجتماع باشه..با دوستات برو تفریح  وگردش...خیلی چیزای دیگ