2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بی احترامی تحقیر 

من الان سه سال از اول قرار شد با مادرش زندگی کنیم تو دو واحد جدا ولی حیاط وشترک دلم میخواد از این خونه برم ولی شوهرم مادرشو ول نمیکنه چپن از اولش شرط گذاشت شرایطش هم نداریم

منم با یکی تازه آشنا شدم اما چون خیلی خیلی وابسته مادرش و می‌خوان تو یه آپارتمان یا محل باشن و گفت ا ...

این کارو نکن دوری دوستی هم احتراما حفظ میشه و کدورتی پیش نمیاد 

کم محلی 

اصلاخونشون بدون دعوت نمیرم  

حتی برای سر زدن 

بخوان جایی برن اصلا خودمو دخالت نمیدم مگه وقتایی که دعوت باشم کلن سر سنگین بر خود میکنم

خدایا به دل همه آرامش بده 😘😘😘😘😘
کم محلی  اصلاخونشون بدون دعوت نمیرم   حتی برای سر زدن  بخوان جایی برن اصلا خودمو د ...

مادر شوهرم تو جمع منو تحقیر کرد الان سه ماه هست نمیرم خونش باهاش حرف نمیزنم ازش متفرم خواهر شوهرام هم باهام سرد شدن خب مادرشون ب من بی احترامی کرده توقع دارن من مثل ی کلفت رفتار کنم

این کارو نکن دوری دوستی هم احتراما حفظ میشه و کدورتی پیش نمیاد 

اخه اون عروسشون رفته دوری دوستی میگن نمی‌خوایم عروس دسگمون هم همینکارو بکنه خودشم میگه با اینکه من دوست دارم یا منو مامانم یا هیچی نمیدونم واقعا اینم شانس من