2777
2789

طول این ۱۷ ۱۸ ساله عمرم تا الان ۳ نفر بیشتر بهم گفتن اگه یه روزی یه جایی بدجوری خوردی زمین یاد من بیوفت و بدون اه من گرفتت

انقد بهم اینو گفتن که یادم نیست کیا گفتن فقط دیشب بازم یکی دیگه بهم گفت 

واقعا مگه من چیکار میکنم

دفعات قبلو یادم نیست سر چی بهم گفتن چون حافظم جدیدا نمیدونم چش شده حرفای مهم هم فقط تا چند روز تو ذهنم باقی میمونه اما دیشب من کاری نکردم تقصیر اون طرف بوددد 

دیگه وقتی افراد زیادی بهت گفتن،یه تجدید نظر توی رقتار و گفتارت بکن. نمیشه همیشه بقیه مقصر باشن که

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیگه وقتی افراد زیادی بهت گفتن،یه تجدید نظر توی رقتار و گفتارت بکن. نمیشه همیشه بقیه مقصر باشن که

ببین یکیشون مامانم بوده بهم گفته حالا چرا ؟ چون فهمیده بودم دوستپسر داره از پیاماش اسکرین گرفتم فرستادم برا داداشم و مامانمم پیامامونو خوند و اسکرینا رو دید و برگشت بهم اینجور گفت 

دیشب غروبم تو چت ناشناس طرف خیلی اسیب دیده بود از لحاظ روحی و مشکل روانی داشت گیر داده بود بهم منم گفتم برو پیش روانپزشک اونم برگشت بهم اینجور گفت

اگر مطمعنی کاری نکردی بها نده به حرفاشون تو دنیا هزار نفر بدترین کار دنیا میکنن کارما کاری بهشون ندا ...

مردم چشم دیدن حقیقتو ندارن حقیقتو که میکوبونم تو روشون بر میگردن بهم اینجور میگن

من ترجیح دادم بین بیشعور بودن و دروغگو بودن بیشعوری رو انتخاب کنم چون حقیقتا رو که به طرف میگم بر می ...

خببب😁احتمالا ادم رک هستی مثلا بهشون میگی ایناهم دیگه اینجور بهت میگن

مردم چشم دیدن حقیقتو ندارن حقیقتو که میکوبونم تو روشون بر میگردن بهم اینجور میگن

حقیت چی مثلا ... یکی مثلا زشته یا چاقه بیایی بگی چقدر زشتی یا چقدر چاقی خب این برخورد درست نیست و طرف ناراحت میشه ... بستگی داری حقیقت چجوری به کار ببری تا میتونی ادم ها نرنجون ...اینقدر این دنیا رنج داره که حرفهای بقیه ممکن بیشترش کنه ... مهربونی کنار حرفات بزار شاید هم حال دل تو خوب بشه هم طرف مقابلت .... من نمیگم دروغ بگو ولی گاهی سکوت بهترین رفتاره

حقیت چی مثلا ... یکی مثلا زشته یا چاقه بیایی بگی چقدر زشتی یا چقدر چاقی خب این برخورد درست نیست و طر ...

منظورم از حقیقت تمسخر نیست 

وقتی میدونم‌خودم کامل نیستم ورا باید طرفو بخاطر ظاهرش تمسخر کنم 

حقیقت و تمسخر دوتا واژه متفاوتن 

ببین یکیشون مامانم بوده بهم گفته حالا چرا ؟ چون فهمیده بودم دوستپسر داره از پیاماش اسکرین گرفتم فرست ...

مامانت دوس پسر داره؟!اونوقت تو چند سالته؟!مامانت چند سالشه؟!😳