2777
2789
نه اصلا اینجوری نیست این جمله کاملاااا اشتباهه دانشگاه سختی‌های خودشو داره، بعد ازدواج میکنن سختی‌ه ...

بله درسته 

دوست ندارم ضعیف باشم ،دوست ندارم کم بیارم هیچوقت 

اما امان از الان هنوز چیزی نشده گریم در اومده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به اون چه بابا تازه سال کنکورم ما آقا و ارتباط نداریم مگر این که مثلا کنکور دومت باشه بعد سال ها ش ...

کوفتت🤣🤣🤣

اتفاقا ۴۰۲ سال اول کنکورم میشه 

درسته ارزوی هرکسی ازدواج هست اما قرار نیست که باعث بشه هدف های دیگه محدود بشه

بله درسته  دوست ندارم ضعیف باشم ،دوست ندارم کم بیارم هیچوقت  اما امان از الان هنوز چیزی ...

رشتتون؟ پایه‌تون؟ هدفتون؟

اگه بتونم کمکتون میکنم💚

عـشقِ تـو مـا رو تو خـودش غـرق مـیـکـنـهـ❤       آخـه آقــا جـنـسِ غـمـت فـرق مـیـکـنـهـ🖤 تاریخ انقضای تمام غم های عالم ... لحظه‌ی ظهور توست! یـا‌مهـدي♡  «وَلَقَدنَعلَمُ‌انکَ‌یَضِیقُ‌صَدرُکَ‌بِمَا یَقُولونَ»و‌مـٰا‌میدانیـم‌دلت‌‌از‌آنچہ‌میگویند‌ به تنگ می آیدپس‌‌به‌‌آغوش‌‌مـٰا‌پنـٰاهنده‌‌شو...💛
واییی دقیقا منم انسانی هستی؟ اصلا هیچ برنامه ای نداره هی میگم از فردا اصلا حسش نیس هر کی هم میاد می ...

اره انسانیم 

وای دقیقا حرف های تورو همین الان بهم میگفت 

گفتم پس اونایی که به جایی رسیدن چی 

گفت اونا مشغله نداشتن بیکار بودن حوصله داشتن خوندن ما که هر روز با یه مشغله سر و کار داریم

اره انسانیم  وای دقیقا حرف های تورو همین الان بهم میگفت  گفتم پس اونایی که به جایی رسیدن ...

وایییی دارم دیوونه میشم اصلا نمیتونم شروع کنم

از هرجا بیوفتے ڪمڪت میڪنم بلند شی،هرجا جز چشمام!
افرین ب این طرز‌ فکرت

درسته طرز فکرم و همینطور صحبت کردنم خوبه یه جورایی میشه گفت خوش بین هستم نسبت به همه چیز ولی وقتی حرفی از عمل کردن زده میشه برام خیلی سخت میشه دلم میخواد نیست بشم و وجود نداشته باشم

کوفتت🤣🤣🤣 اتفاقا ۴۰۲ سال اول کنکورم میشه  درسته ارزوی هرکسی ازدواج هست اما قرار نیست که باع ...

ولش کن بابا تو دانشگاه آقا پیدا می کنی بعدا😂

منم نامزدمو از تو دانشگاه پیدا کردم خیلی با این مردای سنتی و گیر و گور فرق می کنه.کوچکترین دخالتی تو کارام نمی کنه.حتی دلم بخواد دوباره کنکور بدم از اول چیزی نمیگه

کات کن بشین درستو بخون

نه مریمم نه لپ گلی/💍❤
طرز فکر و شعورت قابل تحسینه😍

ممنونم شما به من محبت دارید💚

عـشقِ تـو مـا رو تو خـودش غـرق مـیـکـنـهـ❤       آخـه آقــا جـنـسِ غـمـت فـرق مـیـکـنـهـ🖤 تاریخ انقضای تمام غم های عالم ... لحظه‌ی ظهور توست! یـا‌مهـدي♡  «وَلَقَدنَعلَمُ‌انکَ‌یَضِیقُ‌صَدرُکَ‌بِمَا یَقُولونَ»و‌مـٰا‌میدانیـم‌دلت‌‌از‌آنچہ‌میگویند‌ به تنگ می آیدپس‌‌به‌‌آغوش‌‌مـٰا‌پنـٰاهنده‌‌شو...💛
بلاخره وقتی یه رشته خوب دانشگاه خوب قبول بشی سختیاشم ارزش داره

ارزش داره ولی راحتم نیستی

مثلا من پروژه های برنامه نویسیو که میزدم موقع ران شدنش از کنکور بیشتر استرس میگرفتم😂😂

نه مریمم نه لپ گلی/💍❤