2777
2789
عنوان

شوهرم امروز کتکم زد 😭😭😭

853 بازدید | 47 پست

دیروز رفتیم دکتر شوهرم بخاطر من حاضر نشد ماشینشو تکون بده و میگفت جا نیست درصورتی ک میشد خیابونای اطراف پارک کنه  و گفت پیاده باتاکسی بریم خلاصه از دیروز تاالان بدنم درد گرفته 😭

بعد الان رفیقش زنگ زده بیا دنبالم سریع بلند شده خواسته بره دنبالش منم ک از دیروز بدنم درد گرفته عصبانی شدم  گفتم حق نداری بری دنبالش توام پیاده برو دنبالش یکم درد منو بفهمی بعد سرم داد کشید منم داد زدم اون سیلی زد تو صورتم 😭😭عصبانی شدم جیغ کشیدم یکی دیگه زد تو چشمم الان چشمم ضعیف شده به تاری میزنه 😭😭😭چیکار کنم تو این شهر غریب ؟

این از شوهرم اینم از خانواده افریتش که ادم نیستن همیشه پشت شوهرم و منو نهی میکنن و سرکوب میکنن 

دلم خیلی شکسته چشمام پر اشکه 😭😭😭😭چ غلطی کنم 😭😭😭

دارم دق میکنم تو شهر غریب 😭😭😭

نزار بزنتت ب پلیسی مادری چیزی بگو

شده قهر کن برو خونه بابات/:

{یک عدد ارمی هستم: ارتش بی تی اس انجا و اینجا و همجا}  بیایید به عقاید هم احترام بزاریم و بخاطر داشتن عقاید متفاوت با هم بحث نکنیم؛هم بخاطر سلامت ذهن خودمون هم احترام به عقاید♡

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا سیاست نداری دختر 

الکی جو خونه رو خراب کردی 

دستی دستی 

چرا کاری میکنی 

کاربه جاهای باریک کشیده بشه 

زبان خوش وروی خوش مار. رو رام میکنه 

چه برسه به شوهر 

نمیتونم فقط همسرت رو مقصر بدونم 

تو هم مقصری ....

یه ذره سیاست نداری 

عزیزم ناراحت نباش الهی تقاص بده

میشه واسه ظهور امام زمانم دعا کنی آخه دوست داره بیاد نجاتم ن بده لطفا واسه این که یه گل داداش بده به هدیه امام رضا دعا کن یه صلوات بفرست الهی خیرشو ببینی خدایا امید اول آخرم خودتی