2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تا قوص کمر

حاجی حال یه ایران بده هرچی داشتیمو شکافتنش🖤                  "سکوت صدای مورد علاقه ی منه"   [intp]                             《به مردم میزنن تیر جنگی ، آب قطعه برق جیره بندی ، ما دنبال حقمونیم ، دست به دست تا سرنگونی✊》            

موهامو خورد کوتاه کردم ولی شد مثل سیم ظرفشویی آخرش هم کراتین کردم از شرش راحت شم لطیف بشه

با احمق ها نباید بحث کرد  فقط باید آخرش گفت تو خوبی ببخشید 🤗🤗...دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچکترین معجزه خدا باشه .الهی دلتون شاد،تنتون سالم جیبتون پر پول باشه .انسانیت به دین و مذهب نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی 
واسه مراقبتش مشکل دارم چه شامپوهایی استفاده میکنین واسه من تا باسن رسیده

کلیر زنونه خیلی خوبه

ولی ب شخصه موهامو زود چرب میکنه

اگه میخای موهاتو خیلی براق کنه و موهات خیلی چربه کلیر لیمو بگیر خنکه خیلیم قویه

😂😂

منم نامزدم نمیزاره.. میگه بزار تا ابد همینطور دراز شه خوشم میاد، ولی من تا رونم بیاد دیگه نمیزارم بلند تر شه🤯

به قول چارلی چاپلین: زندگی شاید اون جشنی نباشه که آرزوشو میکردی، ولی حالا که دعوت شدی تا میتونی زیبا برقص ❤😌

من هرچند ماه کراااتین میکنم و بوتاکس مو هزینه داااره ولی خیلی راحتم موهام لخته

اتفاقن من از وقتی کراتین کردم 7 ماه گذشته و موهام بشدت چرب میشه

قبلن اینطوری نبود 

ولی خب خوبه از وقتی کراتین کردم ریزش مو نداشتم 

الان چون چن وقت گذشته دباره موهام میریزه شدید