2777
2789
عنوان

بارداری

475 بازدید | 33 پست

خانوما برای اقدام ب بارداری ، دکتر بهم امپول پروژسترون داده ۶ تا بود،۳تاش تا الان زدم ، پریودام منظم بود  ،ولی ۳ روزه عقب انداختم.بی بی صب زدم منفی بود، ینی بخاطر امپول پ نشدم؟؟یا ممکنه باردار باشم؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا این آمپولو بهتون داد؟ پریوداتون که منظم بوده

نمیدونم. اتفاقا پرسید گفتم منظمم.یکم سرچ زدم نوشته بود برای لانه گزینی خوبه . باردارم نباشی ک یجور تقویتی برای هورمونه

پروژسترون برا حاملگی نیس🤨برا اینکه حامله بشی بهت داد؟؟

پروژسترون ب کسایی میدن ک پریود نامنظم دارن و دوسه ماهژی پریود نشدن میزنن پریود شن یا برا کسایی ک حامله ان و ممکنه بچشون سقط بشه تا چندماه روزی یکی میزنن 

من سه ساله دکتر میرم بهم پروژسترون برا مورد اول داده ولی ندیدم ب کسایی ک پریود منظم دارن بدن 

مطمئنی دکترت خوبه؟؟؟؟

نمیدونم. اتفاقا پرسید گفتم منظمم.یکم سرچ زدم نوشته بود برای لانه گزینی خوبه . باردارم نباشی ک یجور ت ...

چه جالب

من برای آزمایش های قبل بارداری برای بچه اولم رفتم نداد

دو سه هفته پیش برای چکاپ بارداری برای بچه دوم رفتم این دکتر باقبلی فرق داره اینم نداد😐

ولی دکتر دوستم بخاطر اینکه پریوداش نا منظمه داده

نمیدونم. اتفاقا پرسید گفتم منظمم.یکم سرچ زدم نوشته بود برای لانه گزینی خوبه . باردارم نباشی ک یجور ت ...

من تحت نظر ی دکترم با اینکه پریودم نامنظمه ولی بهم اصن پروژسترون نداده تا حالا میگه ضرر داره 

پروژسترون برا حاملگی نیس🤨برا اینکه حامله بشی بهت داد؟؟ پروژسترون ب کسایی میدن ک پریود نامنظم دارن ...

اره دکتر محتسبی معروفه.دوروبری هام همه جواب گرفتن ازش.اتفاقا ازش پرسیدم قبل اینکه بزنم‌ گفتم( چون ۱۹ روز بعد از پاکی باید میزدم.) اگ باردار باشم بزنم مشکل نداره گفت نه.پرسجو کردم.گفتن اگ باردار باشی بچه محکم نگه میداره نباشی هم ک ترشح پروستژنه دیگ.اصن مگه برای پریودی نیس پس چرا پ نمیشم؟