2777
2789
عنوان

شما جای من بودید چه می‌کردید

136 بازدید | 14 پست

ی کار توی فروشگاه برام پیدا شده فامیل مادر پدرم اصرار که برو خوبه خوبه دخل خرجت با خودت ما قسط قرض داریم سخت شده بعد نامزدم میگه نح هر چی احتیاج هس به خودم بگوو منم گفتم نمیرم به مامانم ناراحت شده چه کنم

هیچی دیگ

وارﺩ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﺷﺪﻡ ﻭ ﻣﻨﺘﻈﺮ ﺑﻮﺩﻡ ﺗﺎ ﻧﺴﺨﻪ‌ﺍﻡ ﺭﺍ ﺗﺤﻮﯾﻞ ﺩﻫﻨﺪ👀.ﻓﺮﺩﯼ ﻭﺍﺭﺩ ﺷﺪ ﻭ ﺑﺎ ﻟﻬﺠﻪ‌ﺍﯼ ﺳﺎﺩﻩ ﻭ ﺭﻭﺳﺘﺎﯾﯽ ﭘﺮﺳﯿﺪ:ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ ﺩﺍﺭﯾﻦ؟ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﺑﺎ ﻟﺤﻨﯽ ﺗﻤﺴﺨﺮ ﺁﻣﯿﺰ ﭘﺮﺳﯿﺪ:😏ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ؟ ﺑﻠﻪ ﮐﻪ ﺩﺍﺭﯾﻢ.ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺗﯿﺮ ﺁﻫﻦ ﻭ ﺁﺟﺮ ﻫﻢ ﺩﺍﺭﻡ ﺣﺎﻻ ﺍﯾﺮﺍﻧﯿﺸﻮ ﻣﯿﺨﻮﺍﯼ ﯾﺎ ﺧﺎﺭﺟﯽ؟ﺍﻣﺎ ﮔﻔﺘﻪ ﺑﺎﺷﻢ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﮔﺮﻭﻧﻪ ﻫﺎ. ﻣﺮﺩ ﻧﮕﺎﻫﺶ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺩﺳﺘﺎﻧﺶ ﺩﻭﺧﺖ ﻭ ﺁﻧ‌ﻬﺎ ﺭﺍ ﺭﻭ ﺑﻪ ﺻﻮﺭﺕ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﮔﺮﻓﺖ ﻭ ﮔﻔﺖ:ﺍﺯ ﻭﻗﺘﯽ ﮐﺎﺭﮔﺮ ﺳﺎﺧﺘﻤﻮﻥ ﺷﺪﻡ ﺩﺳﺘﺎﻡ ﺯﺑﺮ ﺷﺪﻩ، ﻧﻤﯽ‌ﺗﻮﻧﻢ ﺻﻮﺭﺕ ﺩﺧﺘﺮﻣﻮ ﻧﺎﺯ ﮐﻨﻢ🤗…ﺍﮔﻪ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﺑﻬﺘﺮﻩ، ﺧﺎﺭﺟﯽ ﺑﺪﻩ.ﻣﺘﺼﺪﯼ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﻟﺒﺨﻨﺪ ﺭﻭﯼ ﻟﺒﺎنش ﯾﺦ ﺯﺩ🙃…ﭼﻪ ﺣﻘﯿﺮ ﻭ ﻛﻮﭼﮏ ﺍﺳﺖ ﺁﻥ ﮐﺴﯽ ﻛﻪ ﺑــﻪ ﺧﻮﺩ ﻣﻐـ🚶🏻‍♀️ـﺮﻭﺭ ﺍﺳﺖ!ﭼﺮﺍ ﻛﻪ ﻧﻤﯽ‌ﺩﺍﻧﺪ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺑﺎﺯﯼ ﺷﻄﺮﻧﺞ، ﺷﺎﻩ ﻭ ﺳـﺮﺑﺎﺯ ﻫـﻤﻪ ﺩﺭ ﯾﮏ ﺟﻌﺒﻪ ﻗﺮﺍﺭ ﻣﯽ‌ﮔﯿﺮﻧﺪ.😉 جایگاه شاه و گدا، دارا و ندار قبر اسـت…👩‍🦯تقواست کـه سرنوشت ساز اسـت💌 برای رسیدن بـه “کبریا” باید نه کبر داشت نه ریا💔💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مامانت راس میگه و تو بزرگترین اشتباه زندگیتو میکنی

من بعد عقد شوهرم نذاشت درسمو ادامه بدم الانم با اینکه وضع مالیش خوبه اونقدر سر پول اذیت میکنه که میگم کهش بحرفش گوش نمیدادم و درسمو میخوندم شاغل میشدم 

چرا دوست نداره اصلا اصلا گفته حرفش نیار درس دانشگاه کار میگه نح مامانم میگه برو آخه با ازدواج من نار ...

قبل ازدواج باید سر مسایل به این مهمی توافق کرد اگه قبول کردی کار نکنی تمومه مگر اینکه نظرت عوض شه و قید ازدوجتو بزن. 

آنرا که منم چاره، بیچاره نخواهد شد.
مامانت راس میگه و تو بزرگترین اشتباه زندگیتو میکنی من بعد عقد شوهرم نذاشت درسمو ادامه بدم الانم با ...

واقعا من چه کنم گوش به حرف کی بدم شدم ی توپ وسط مامانم نامزدم واقعا بریدم

قبل ازدواج باید سر مسایل به این مهمی توافق کرد اگه قبول کردی کار نکنی تمومه مگر اینکه نظرت عوض شه و ...

همون دیگ گفتم سرکار نمیرم دیگ حرفش نیاد به شدت غیرتی هس روم شوهرم حتی خودش پول نداشته باشه برای من کم نمیزاره مامانم میگه به خاطره خودت گفتم

واقعا من چه کنم گوش به حرف کی بدم شدم ی توپ وسط مامانم نامزدم واقعا بریدم

به حرف مامانت و عقلت

شوهر منم گفت تو کار نکن من خودم بهترین زندگی رو برات میسازم.الان مادرشو اورده چپونده بغل من یه افتضاحیه که نگو

بخاطر بچه هام نه راه پس دارم نه راه پیش

همون دیگ گفتم سرکار نمیرم دیگ حرفش نیاد به شدت غیرتی هس روم شوهرم حتی خودش پول نداشته باشه برای من ک ...

من همیشه میگم دستتون اول تو‌جیب خودتون باشه برید دنبال شوهر پیدا کردن. اشتباه بزرگ و همون اول کردی حالا من هم حق و به همسرت میدم چون مسأله مهمی هست و قبلش حرفاتو زدید درست نیست زیر حرف زد

آنرا که منم چاره، بیچاره نخواهد شد.