2777
2789
عنوان

آمپول پروژسترون

151 بازدید | 4 پست

خانوما من براانتقال گفتن سه شنبه عصریکی بزنم ازچهارشنبه دوتا بعدسوالم اینه که دوتاروباهم تویه سرنگ؟بعدشوهرم زددردنداشت امکانش هست که بدبزنه؟😂این دوتا استرس شدن افتادن توجونم نکنه یوقت سرهمین نگیره ،راستی دکترگف ازچهارشنبه دوتا صبحاباشه بهتره 

کاش یه بابا پنجعلى جیبى داشتم تا هر وقت یکى میخواست نصیحتم بکنه مى خوابوند دهنش😃

فقط دغدغه ات😏

پنادور که نمیخای بزنی که درد داشته باشه😐 من زدم اصلاً درد نداش... دوتایی ها رو هم از خودت میپرسن اگه بخای دوتا دو طرف میزنن.. اگه نه یکیش میکنن و میزنن

« لا حَولَ وَ لا قُوَّةَ إلّا بِاللهِ العَلیِّ العَظیم »
فقط دغدغه ات😏 پنادور که نمیخای بزنی که درد داشته باشه😐 من زدم اصلاً درد نداش... دوتایی ها رو ه ...

خیلی دغدغه بزرگیه ،ازاسترس اینک کم وزیادزدن اینا باعث شه همین دوتاجنینمم ازدست بدم خوابم نمیبره 

کاش یه بابا پنجعلى جیبى داشتم تا هر وقت یکى میخواست نصیحتم بکنه مى خوابوند دهنش😃

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی دغدغه بزرگیه ،ازاسترس اینک کم وزیادزدن اینا باعث شه همین دوتاجنینمم ازدست بدم خوابم نمیبره  ...

همشو باید بزنی دیگه! نه یه قطره کمتر نه یه قطره بیشتر😳 

حتماً خودت میدونی که استرس مانع لانه گزینی میشه پس بسپار به خدا و خودتو مشغول چیزای دیگه کن

« لا حَولَ وَ لا قُوَّةَ إلّا بِاللهِ العَلیِّ العَظیم »
همشو باید بزنی دیگه! نه یه قطره کمتر نه یه قطره بیشتر😳  حتماً خودت میدونی که استرس مانع لانه ...

سعیم میکنم ان شاءالله ک بگیره😥