2777
2789

سلام وقتتون بخیر 

دوستان تو رو خدا هرکی هر کمکی از دستش بر میاد بهم بکنه

من دیروز نه پری روز یکم زیاد ایستادم تو درمانگاه و رفت و آمدم زیاد بود اومدم خونه دیدم قد یه بادوم زمینی زائده از مقعدم بیرون زده و هموروییدم عود کرده 

الان سه روزه تکون خوردن برام عذاب قبره شنبه هم نوبت سزارینمه میترسم درد عملم به این درد اضافه شه 

چیکار کنم؟ شیاف آنتی همورویید مصرف میکنم کفایته؟

کسی تجربه اشو داره؟

من ۶ ساله دارم با بادوم زمینی زندگی میکنم

♥️هموطنان گلم، نیاکان ما انسانهای شریفی بودند، شما هم دق دلی سختی روزگار را سر افغانها خالی نکنید، باهاشون جوری رفتار کنید که دوست دارید با خودتون تو آمریکا و اروپا اونجوری رفتار بشه♥️خدایا مادرمو قبل از صدسالگیش ازم نگیر، اگر هم برات مقدوره من را مادر یه دختر (ترجیحا چشم سبز) بکن که سه تایی مادر و دختر و مادربزرگ با هم  لذت ببریم.♥️ سلامتی چشم و صورت و پاهامو به تو میسپارم.♥️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من همش از همین میترسم..🤦🏻‍♀️

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴