2777
2789

سلام. پیجی سراغ دارید که خیاطی این مدلی یادبده که لباس خودمونو بذاریم راحت روی پارچه وبرش بزنیم؟ ینی مثلابه شومیز ساده باآستین بذاریم روپارچه دورتادور ازروش الگوبکشیم و ببریم؟ 

توی اینستا کلا وره 

ی هشتگ بزن میاد

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

سلام

این مدلی که میفرمایید کلآنیست.

فقط بعضی لباسهارو میشه اینجور دوخت

مثل پانچ

مانتوی شری

چادر

بقیه نیاز به الگو خاص خودش داره تا دقیق و تمیز دربیاد

گویند که سنگ لعل شود در مقام صبر  اری شود،لیک به خون جگر شود  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این مدلی که لباس خودمونو بذاریم روپارچه و دورتادورشو ببریم ندیدم. همشون الگوی خاصی میکشن روی پارچه

چرا هست عزیزم 

یسریا اموزش میدن بهش میگن 

اموزش خیاطی بدون الگو

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

سلام این مدلی که میفرمایید کلآنیست. فقط بعضی لباسهارو میشه اینجور دوخت مثل پانچ مانتوی شری چادر ...

شومیزهم میشه باآستین ازروی یه تونیک برش بدم؟ شومیز ساده آستین دار

شومیزهم میشه باآستین ازروی یه تونیک برش بدم؟ شومیز ساده آستین دار

نه عزیزم.

برش تکه های لباس هرکدوم قانون خودشو داره

کارتون پرعیب میشه

چون خیلی از نکات رعایت نمیشه

مثل سه جاف ها

دوخت مخفی

برش استین معیوب

گودی کمر فرضی

.....

گویند که سنگ لعل شود در مقام صبر  اری شود،لیک به خون جگر شود