2777
2789
عنوان

با مَردِ لوس چکار کنیم 😓

355 بازدید | 58 پست

سلام خوبین دوستان .

منو نامزدم همسنیم ،نامزدم خیلی زود قهر میکنه ،وقتی قهر میکنه تا چند روز کلا جوابمو نمیده .

رو دلم مونده یبارم من قهر کنم آخه چه وضعشه این .

بعدش خودش میاد معذرت خواهی و خواهش تمنا 

چرا اینجوریه آخه .۲۰ سالشه بچه که نیست.

اینم بگم ها جدیدا اینجور شده از وقتی یه اتفاقی واسش افتاد خیلی لوس شده .

چکارش کنم.

الانم سه روزه قهره 🥲

برام دعا کنید به عشقم برسم چندساله منتظریم  🤲🏻♥️ دردناک‌ترین چیزآن است که: انسان "حقش" را "آرزو" کند...!    خداوند حافظ و نگهدار من است                          

۲۰ سال بچس

‌سلام...امروز 1404/04/04 ساعت ۸:۴۵ همه چی نابود شده خودم کردم ۱سال به خودم محلت میدم خودمو بسازم تو این ۱ سال دوتا هدف دارم هدف اول کاهش وزنه هدف دوم کنکور ....حالا اگه برگشتم اولین سوال از خودم میپرسم که دیدی تونستی دیدی شد؟پس امروز رو بزاریم تاریخ تولد یه کاربر جدید که قراره همه چی رو از ۰ به صد خودش برسونه ...!

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چون بچس.درسته هم ستین اما دخترا عاقل ترازپسران

روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....

نا زنگ بزن نه چیزی فهمیدی زنگ هم زد سرد برخورد کن وقتی  هم اومد زرتی نپر بغلش سرد برخورد کن بذار دست و پاش و جمع کنه  ببین مردها رو هر چی نیازشون بکشی لوستر میشن خوبه یک کم ناز کنن نه دیگه اینقدر نوبره از آلات دست و پاش و جمع کن گلم 

۲۰ سال بچس

بچه س؟

برام دعا کنید به عشقم برسم چندساله منتظریم  🤲🏻♥️ دردناک‌ترین چیزآن است که: انسان "حقش" را "آرزو" کند...!    خداوند حافظ و نگهدار من است                          

بازم جای شکر داره بعدش میاد معذرت خواهی...

آرره خودش پشیمون میشه ولی جواب ندادنش خیلیییی بده

بچه س؟

اره

‌سلام...امروز 1404/04/04 ساعت ۸:۴۵ همه چی نابود شده خودم کردم ۱سال به خودم محلت میدم خودمو بسازم تو این ۱ سال دوتا هدف دارم هدف اول کاهش وزنه هدف دوم کنکور ....حالا اگه برگشتم اولین سوال از خودم میپرسم که دیدی تونستی دیدی شد؟پس امروز رو بزاریم تاریخ تولد یه کاربر جدید که قراره همه چی رو از ۰ به صد خودش برسونه ...!

۲۰ سال بچه س دیگه پس چیه

یعنی طبیعیه ؟

قهر میکنه قهر کن.......................دو حالت داره یا درست میشه یا این رابطه تموم میشه......................هر دو حالت به صلاحته..............تا اینکه هی ناز بکشی

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......