2777
2789
عنوان

مرد فروردینی در رابطه

| مشاهده متن کامل بحث + 4426 بازدید | 57 پست
یکی از دوستای من فروردینه  البته زنه، خییلیی  سرده خیلیی

نکنه منم خخخ

بهت فکر میکنم هرروز،ازت دل میکنم هربار،ولی چشمات تو عکسا نمیزارن برم انگار.🖤فقط کارم شده گریه،همش دلتنگ و افسردم، یجوری تو خودم میرم خودم فکر میکنم مردم.یه گوشه بی تو میشینم، یه گوشه ماتو مبهوتم،یه روزی زیرو میشم یه بمب از جنس باروتم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من یک فروردینی ام دنیام سراسر احساس و محبته اگر که محبت ببینم محال چشمامو رو اون احساس ببندم تو سخت ترین شرایط زندگی باز احساساتم بیشتراز عقلم کارمیکنه عشق و احساس بخش جدای ناپذیر زندگی منه من پر ازشور و هیجانم اما اگر نادیده گرفته بشم خیلی آروم و راحت اون طرف رو میذارم کنار حتی اگ چندین بار در خودم بشکنم اهل انتقام نیستم ولی کسی ک ازچشمم بیفته دیگه افتاده کینه ای نیستم اما بدی های مکرر رو فراموش نمیکنم.

یا رب نظر توبر نگردد
خانوم های فروردینی بداخلاق  هستند و تند ‌. آقایون فروردینی عصبی و دلسوز هستند

دقیقا همسر منم فروردینیه به شدت بداخلاق و عصبی و دلسوزه

دوستای گلم میشه خواهش کنم برای خونه دار شدن خواهرم یه صلوات بفرستین؟ با دوتا بچه خیلی عذاب میکشه.ممنون

دو مرد فروردینی میشناسم تو رابطه جنسی خیلی گرمن 

اخلاقشونم زود عصبی میشن و کینه میگیرن ول کن نیستن

مجرد و متعهد🥲دوستان دقت کنید بنده عرض نکردم که باشعورم 😐پرسیدم با شعوری ؟ باشعور نیستم وا بدید😐

حالا مرد آذری چه ویژگی داره؟ 

ﯾﻪ همکلاسی داشتیم اﺳﻤﺶ ﺑﺎﻗﺮ ﺑﺎﻗﺮی ﺑﻮد استاد همیشه اول ﻓﺎمیلو می گفت ﺑﻌﺪ اسمو.وﻗﺘﯽ اوﻟﯿﻦ بار ﺻﺪاش ﮐﺮد ﮔﻔﺖ ﺑﺎﻗﺮی ﺑﺎﻗﺮ ﺑﯿﺎد!!! با ﺣﺮﮐﺖ زﯾﮕﺰاﮐﯽ رفت ﭘﺎی ﺗﺨﺘﻪ!! استاد گفت:چته؟ﭘﺴر :ﺧﻮدﺗﻮن ﮔﻔﺘﯿﻦ ﺑﺎﻗﺮی ﺑﺎ.. ﻗﺮ ﺑﯿﺎد!! ﻫﯿﭽﯽ دﯾﮕﻪ! ﮐﻞ ﮐﻼس ﻣﻨﻔﺠﺮ ﺷﺪ! 😂😂😂😂این تنها جوکی بود که خیلی باهاش خندیدم گفتم شمام در جریان باشین😐😂
دو مرد فروردینی میشناسم تو رابطه جنسی خیلی گرمن  اخلاقشونم زود عصبی میشن و کینه میگیرن ول کن ن ...

وای دقیقا ویژگی های بابای منو گفتی یعنی مو به مو اونم فروردینیه

ﯾﻪ همکلاسی داشتیم اﺳﻤﺶ ﺑﺎﻗﺮ ﺑﺎﻗﺮی ﺑﻮد استاد همیشه اول ﻓﺎمیلو می گفت ﺑﻌﺪ اسمو.وﻗﺘﯽ اوﻟﯿﻦ بار ﺻﺪاش ﮐﺮد ﮔﻔﺖ ﺑﺎﻗﺮی ﺑﺎﻗﺮ ﺑﯿﺎد!!! با ﺣﺮﮐﺖ زﯾﮕﺰاﮐﯽ رفت ﭘﺎی ﺗﺨﺘﻪ!! استاد گفت:چته؟ﭘﺴر :ﺧﻮدﺗﻮن ﮔﻔﺘﯿﻦ ﺑﺎﻗﺮی ﺑﺎ.. ﻗﺮ ﺑﯿﺎد!! ﻫﯿﭽﯽ دﯾﮕﻪ! ﮐﻞ ﮐﻼس ﻣﻨﻔﺠﺮ ﺷﺪ! 😂😂😂😂این تنها جوکی بود که خیلی باهاش خندیدم گفتم شمام در جریان باشین😐😂
وای دقیقا ویژگی های بابای منو گفتی یعنی مو به مو اونم فروردینیه

اره منم بابامو گفتم

پدرادمو در میارن بخدا چه اخلاقیه

مجرد و متعهد🥲دوستان دقت کنید بنده عرض نکردم که باشعورم 😐پرسیدم با شعوری ؟ باشعور نیستم وا بدید😐
دو مرد فروردینی میشناسم تو رابطه جنسی خیلی گرمن  اخلاقشونم زود عصبی میشن و کینه میگیرن ول کن ن ...

میشه مرد آذر ماهی هم بگی

میشه مرد آذر ماهی هم بگی

با خصوصیات اذر ماهی ها اشنایی ندارم

ولی ی پسر ۱۸ ساله میشناسم اونم خیلی گرمه فعلا،شاید بخاطر سنشه که تو کفه

اخلاقشم دهن لقه /چیزیو سخت نمیگیره/اهل خوشگذرونیه/خودخواهه