2777
2789

من همیشه درست میکنم چشمی میریزم پیمانه ای بلد نیستم

کاربری چهارممه دیگه نترکونید منو😏دیگه شماره ندارم بیام سایت☹رحم کنید به هم دیگه..وقتی یکی نظرمخالف میده زود گزارش نزنید تعلیق نکنید ..انسانم ارزوست😆

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دو پیمانه برنج 

یک تخم مرغ 

یک پیمانه ماست اگر آخر کار دیدی ملیتش کمه باز هم اضافه کن 

یک کره کوچیک برا داخل مواد 

نصف استکان روغن اگر چرب دوست داری بیشتر بریز 

نمک

فلفل 

یک قاشق گلاب 

دو قاشق آبلیمو 

مرغ یک رون کوچیک

زرشک چهار پنج قاشق 

مراحلش را هم حتما بلدی 

فقط وقتی همه را ریختی داخل قابلمه روی برنج ها باز هم کره بزار 

یک ساعت و نیم با شعله کم بپزه

دو پیمانه برنج  یک تخم مرغ  یک پیمانه ماست اگر آخر کار دیدی ملیتش کمه باز هم اضافه کن&nb ...

زعفران فراوان یادم رفت 

راستی مواد ماست و زعفران و اینا را که قاطی کردی دو سه تا قاشقش را بردار قاطی مرغ ها کن و یکم دارچین هم به مرغ ها بزن

من مرغو میپزم 

بعد ریش ریش میکنم .

پیاز سرخ میکنم و زرشک و کشمش میزنم و مرغ ریش شده رو اضافه میکنم نمک و فلفل و زعفرون.

برنجو میپزم ابکش میکنم 

تو ظرف دیگه دو تا زرده و ماست و زعفرون دم کرده رو با چنگال خوب میزنم بعد برنج خنک شد به مواد اضافه میکنم در اخر روغن مایع و مخلوط میکنم 

کف ظرف روغن میزنم یکم ... یه لایه برنج لایه بعد مواد مرغی بعد دوباره برنج بعدم میزارم تو فر