2777
2789
عنوان

لطفا کمک دخترم نمی تونه

1721 بازدید | 25 پست

نمیتونه یه نقاشی درست بکشه با مدادشمعی خط خطی میکنه یا باخودکار ،چند روزپیش سه سالش تموم شده .

تاحالا مهد نرفته ،مگر مهمونی بریم که با بچه هابازی کنه دوتا خواهر بزرگتر نوجوان هم داره ،خواهشا هرکس اطلاعی داره بهم کمک بده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ولش کن همه که استعداد نقاشی ندارن😐

من در پیله تنهایی خود به سر میبرم.ساعت ها،روزها و سال ها می‌نشینم و فکر میکنم به گذشته ام،آینده ام،هدف هایم،آرزوهایم،اعمالم،مردمی که از زخم زبان و کنایه زدن به یکدیگر خوشحال میشوند در زندگی دیگران سرک میکشند آنها را قضاوت میکنند،دل یکدیگر را می‌شکنند و دلخوری ایجاد میکنند...ای کاش زودتر تبدیل به پروانه شوم و پرواز کنم و به جایی بروم که میخواهم🦋🤍.     درست است انجایی که من میخواهم بروم بازهم مردمانی اینگونه وجود دارند اما اینکه حداقل در آنجا آزادی دارم مرا راضی نگه میدارد🙃.                                                                               از رنجوندن دیگران متنفرم اگر یه وقت حرفی زدم مطمئن باش که قصدم ناراحت کردنت نیست💜

وا دختر منم ۴ سال و دوماهشه فقط خط خطی میکنه و پاره پوره 😐 فقط گاهی یه گردی خیلییییی کوچیک کج و کوله میکشه با ذوق میاد نشون میده میگه مامان ببین دایُره کشیدم 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

حشمت فردوس یجا تو فیلم میگه : شنیدی میگن مردی و مردونگی؟ اشتباه میگن این دوتا شبیه هم هستن ولی یکی نیستن مردونگی یعنی بخشش ،یعنی گذشت ،یعنی دستِ پاک داشتن چشمِ پاک داشتن ،دلِ پاک داشتن اینا یعنی مردونگی .اون روزی که داشتن رو اینا اسم میزاشتن همه اون کسایی ک اونجا بودن مرد بودن پارتی بازی کردن اسمشو گذاشتن مردونگی  همه مردا مردونگی ندارن ولی خیلی از زنا هستن که همه این خصلتارو باهم دارن ..... خلاصه ک خواستم بگم اگه یکی دورتونه ک  اینارو تو وجودش داره ب جنسیتش نگاه نکنین بچسبید بهش این همون کسیه که میتونین بهش تکیه کنین حتی اگه یه دختر ۱۶ ساله اس یا خانوم ۷۰ ساله ........
ممنون از نظراتتون ،خدایش نگران شدم یه دفعه ای

اصلا نگران نباشید عزیزم، اگه استعداد نقاشی نداشته باشه ممکنه تو زمینه های دیگه استعداد داشته باشه، مثلا ریاضی 

، شعر و...

🎶 زن، زندگی، آگاهی 🦋