2777
2789
عنوان

با گوشتکوب زدم تو سر مادر شوهرم

315 بازدید | 18 پست

۵ دیقیه پیش یه تایپیک زدم میخوام سرویس پلاسکو عروس بخرم ....بیاین...یکی تف ننداخت تو تاییپکام😅🥲

دیگه تنها چیزی که میدونستم میتونه  جلب توجه کنه این بود 

حالا ناموسا تا اینجا اومدی اون تایپیک قبلی رو یه نگاه بنداز یه حرکتی بزن یه چیزی بگو 

مغزم نمی‌کشه...بابا جای دوری نمیره من جای خواهر شوما ...

.

خدایا من که واست بندگی نکردم ...ولی تو خدایی کن ....تو بگذر...منم انسان حتمی الخطا....الهی العفو....🙏

😐😄

عشق چشم بسته دلو بهت دادم❤با پای خودم 🦶به دامت افتادمم.دیگهچی میخوای از جونه یه آدم🤔عشق تو این قهر و آشتیای یه ریزی بهم میزنی هی مگه مریضی🤒با این همه باز چه عزیزی😍عشق بوسه ای💋وسط پیشونی.یه زخمی که تا همیشه میمونی به جون خودت درد بی درمونی🤕عشق غمه قشنگ پرطرفداری حیف تو که فقط مردم آزاری😬میای میری چه بیکاری🙁آهای عالیجناب عشق فرشته 🧚‍♀️عذاب عشقحریف تو نمیشه این قلب بی صاحاب عشق.منو دیوونه میخوای تو اینجوری خوشی عشق ولی بازم دمت گرم چه زیبا میکشی 🤪عشق😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من باگوشکوب گزارش میرنم🤣

یه ضرب المثل انگلیسی هست که میگه :                                   اشتباه یه پزشک زیر خاک دفن میشه،،،،،                                    اشتباه یه مهندس روی خاک سقوط میکنه،،،،،،،                           اما اشتباه یه معلم روی خاک راه می رودوجهانی را به نابودی میکشد،،،،،،،،                                                                         بَرایِ حألِ دِلَمْ کَمْی غَزَلْ لٌطفاََ»ᥬ🥰᭄ 🌷🌷🌺🌹خدایا توکی رو داری که اینقدرآرومی❤❤🥺

گزارش 💃🌿

من نمی‌خوام مشکلاتمو حل کنی نمیخوام ناراحتی هامو باهات شریک شم خودم از پسشون برمیام ولی تو فقط اون آغوش گرمی باش که وقتی از جنگیدن خسته میشم، بهش پناه ببرم همین 
من باگوشکوب گزارش میرنم🤣

به همفکریتون فرا جهاز نیاز دارم😁😪🥸

خدایا من که واست بندگی نکردم ...ولی تو خدایی کن ....تو بگذر...منم انسان حتمی الخطا....الهی العفو....🙏

واای حیف گوشکوب  

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   
تواینم نمیان چون ضایس دروغه

شما که هستین بگین حداقل ۰ بدبختم من😐🥶🥵😭

واییی خدااا😂😂😂😂😂😂

والا مجبور بودم....بخشکی شانس چیکار کنم هرچی زور زدم کسی تره برام خورد نکرد🥲