2777
2789
عنوان

ازدواج با پسری با مدرک پایینتر

| مشاهده متن کامل بحث + 1042 بازدید | 41 پست

همه چیز بستگی به دیدگاه آدم داره. ببین خودت جطور آدمی هستی . یکی مدرک فوق دیپلمش را هم همش تو سر شوهرش میکوبه ولی یکی با مدرک دکترا هم این چیزا براش مهم نیست. خلقیات و روحیات خودت تعیین کنندست.

مثلا یه خانمی بود دستیار دندانپزشک بود طوری به شوهرش فخر میفروخت که انگار جراح مغز و اعصابه

من و همسرم هر دو یه مدرک تحصیلی رو داریم

به نظرم سختم بود اگر تفاوت داشتیم

شما باید با خودت ببینی چند چندی

با توجه به اینکه پسر شعل و درآمد خوبی داره، و شاید شما شاغل نباشی یا درآمدت به اون اندازه نباشه، به نظرم ایرادی نداره.... ولی حس خودت باید ببینی چیه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همینکه تو محیط دانشگاه بوده کافیه... چون من فرق بین  لیسانس و دیپلم رو خیلی خیلی زیاد دیدم...و ...

ازم پرسید میخوای بعدا چی کاره شی. و کلا راجع به تحصیلات و این چیزا من چیزی نپرسیدم ولی اون زیاد میپیرسید منم هرجوابی میدادم یکم قیافش گرفته میشد. منم از همین میترسن بعدا برای کار و پیشرفت تو کار خودم مایوسم کنه تشویقم نکنه و این چیزا

منم زیاد مسیله ای نداشتم وقتی دیدم خوشم اومد. ولی خودش یکم منصرف شده به خاطر اختلاف مدرک. حس میکنم ب ...

نامزد منم خیلی نگران بود میگفت پیشمون میشی فلان بهمان 

ولی وقتی بیشتر باهام اشنا شد فهمید که طرز فکر چطوره و اون حس اعتماد رو درش به وجود اوردم 

مردها قلق دارن کافیه اون رو پیدا کنی

سایه‌‌هستم۲۰‌واندی‌ساله؛درحال‌طی‌کردن‌پروسه‌خانوم‌وکیل‌شدن:) ‌من‌صرفا‌نظرمو‌برای‌استاترمی‌نویسم:/

میشه بگی مغازه چی داره؟  اخه لوازم ارایشی.  طلا فروشی.  مشاوره املاک و....  سر ...

لیسانس مکانیک از ازاد. من خودم دولتی خوب خوندم. مغازه لوازم کامپیوتری داره.دیگه نمیدونم چه جوریاس به نظرت؟

ازم پرسید میخوای بعدا چی کاره شی. و کلا راجع به تحصیلات و این چیزا من چیزی نپرسیدم ولی اون زیاد میپی ...

بیخیال شو بنظرم. ازیناس که محدودیت میکنه... چون خیلی فرقه بین مردی که اینجوری واکنش میده با یکی مثل خواستگار من(پسرخالم) وقتی میگم میخوام دوباره بعده لیسانس واسه تجربی بخونم میگه من که از خدامه، بخون نگران هیچی هم نباش!.. 

ازم پرسید میخوای بعدا چی کاره شی. و کلا راجع به تحصیلات و این چیزا من چیزی نپرسیدم ولی اون زیاد میپی ...

دقیقا مثل من شدی ببین الان خیلی حساسه چون شناخت کافی نداره حتی شده بگو میتونم بخاطر بعدا کار نکنم بعد یه هفته می بینی خودش میگه بیشتر درس بخون نامزدم از خودم بیشتر پیگر درسام شد و میگفت یه داداستان بشی باعث افتخار منم هست

سایه‌‌هستم۲۰‌واندی‌ساله؛درحال‌طی‌کردن‌پروسه‌خانوم‌وکیل‌شدن:) ‌من‌صرفا‌نظرمو‌برای‌استاترمی‌نویسم:/

دقیقا مثل من شدی ببین الان خیلی حساسه چون شناخت کافی نداره حتی شده بگو میتونم بخاطر بعدا کار نکنم بع ...

اگه به تو سری باشه اونم میتونه بزنه من از اینم میترسم میگم فردا میگه تو چرا با یکی همسطح خودت یا استاد دانشگاه چیزی نتونستی ازدواج کنی. مونده بودی و این صحبتا. البته اونجوری که خانوادش  گفتن فعلا تقریبا منصرف شده. الان من ناراحتم چه کیس خوبی از دست دادم.