2777
2789
عنوان

ازدواج با پسری با مدرک پایینتر

1041 بازدید | 41 پست

بچه ها به نظرتون یه دختر دانشجوی دکتری خوبه با یه پسر لیسانس ازدواج کنه. طرف مغازه داره. ادم مودبی به نظر میاد. خوش سر و زبون هم هست. قیافه اش هم خوبه. ولی خودش نظرش اینه که بعدا خانم تو سرم میزنه مدرکشو. شما نطرتون چیه؟ ترخدا نیایید بگید تحصیلات شعور نمیاره ها.

کلا بگید عملا چه مشکلاتی ممکنه توی همچین زندگی پیش بیاد؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من مشکلی نداشتم و قبول کردم چون مدرک برام معیار مهمی نبود و معیار های مهم رو داشت

سایه‌‌هستم۲۰‌واندی‌ساله؛درحال‌طی‌کردن‌پروسه‌خانوم‌وکیل‌شدن:) ‌من‌صرفا‌نظرمو‌برای‌استاترمی‌نویسم:/

اگه درآمدش عالی و بالا باشه

دیپلمه هم باشه مشکلی نیست

مهم شغل و درآمده 

برای همه احترام قائلم اما لطفا کسی جز استارتر مگر برای پرسش سوال ریپلای نکنه روم🤍بله من کاملا مطلع هستم سایت تبادل نظر هست اما تبادل نظر دونفره رو به چند نفره ترجیح میدم…|•تصور کن نشستی تو یه کلبه قدیمی و بارونی که میباره، بوی نم چوب هارو دراورده و عطرش مستت کرده…تو همین حین که داری از پنجره جنگل بیرون رو نگاه میکنی هم هات چاکلت توی دستت رو جرعه جرعه میخوری…•|قشنگ بود؟ این رویای منه…رویای یه مادر، یک همسر، یک دختر🤍

من لیسانس دارم شوهرم دیپلم هم نداره ولی فرشته اس

هیچ وقت مدرک بدرد نخورده تو روابط زناشویی

میتونم خواهش کنم ازتون یه ذکر یاعلی بحق علی بگید به نیت قلبم برسم ، خیلی خیره نیتم❤ میگن دعای نی نی سایتی ها میگیره ، خدارو قسم میدم به آبروی پاک حضرت زهرا هر کس دعا کرد خدا اول خودش رو حاجت روا کنه....❤

ببین اگه از لحاظ صحبت کردن و رفتارش کوچه بازاری نیست و خیلی از قافله عقب نیس ینی اطلاعاتش به نسبت خوبه به نظرم ایرادی نداره ،اما اگه نه سطح فرهنگش پایین از الان ببوسش بزارش کنار 

اگر دختر فوق ليسانس بود پسر ديپلم ميشد گفت مثلا ممكنه مشكلي پيش بياد در اينده 

اما الان كه ليسانس و فوق ليسانس هست فكر نميكنم مشكل خاصي باشه از اين طرف بايد از طرف هاي ديگه هم بسنجيد همو به جز مدرك منظورمه

من مشکلی نداشتم و قبول کردم چون مدرک برام معیار مهمی نبود و معیار های مهم رو داشت

منم زیاد مسیله ای نداشتم وقتی دیدم خوشم اومد. ولی خودش یکم منصرف شده به خاطر اختلاف مدرک. حس میکنم بدش میاد زنش بالاتر باشه حسوده یا همچین چیزی. میخواد همه جوره سرتر باشه.

استاد من دکترا داشت

همسرش لیسانس.بعد ازدواج رفت ارشد

خیلی هم خوشبخت هستن

همسر خودم دکترا دارا.من لیسانس.

تا حالا سر مدرک و اینا باهم دعوا نداشتیم

خدایا کمکم کن امسال جابجا بشم                                      

همینکه تو محیط دانشگاه بوده کافیه... چون من فرق بین  لیسانس و دیپلم رو خیلی خیلی زیاد دیدم...و مطمئن شو حتما که کاری به شاغل شدن و... نداشته باشه چون اینکه گفته میترسم مدرکشو تو سرم بزنه خودش زنگ هشداره که ممکنه بعدا بخاطر حفظ جایگاه خودش خانوم رو محدود کنه

میشه بگی مغازه چی داره؟ 

اخه لوازم ارایشی.  طلا فروشی.  مشاوره املاک و....  سر زبون خوب دارن.  اطلاعات عمومی بالا اما سر کار با خانوم دارن  لوندی میکنن بعدم میگن ما کارمون همینه.  مشتری مدار هستیم و.... 

یکی این مشکله 

یکی اینکه ممکنه به کار کردن خانم گیر بده 

یکی سطح درامد یه دکتر بیشتر از ی مغازه داره ممکنه بعد ها دردسر شه

اگه از الان دارن فکر میکنن کی مدرکش چیه بهتره ازدواج نکنن چون تو زندگی با اولین مشکل مدرکها میان رو میز مذاکره 😐

آدمها را مهم نکنید.همانطور که زیرشان را خط میکشیدبه آنها نشان دهید که بلدید دورشان را هم خط بکشید.آدم ها که مهم شوند دیگر به چشمشان ریز میرسیدبه آنها یادآوری کنید که این خودِ شما بودید که آنها را واردِ عرصه کرده اید تا خودکارهای قرمزتان جوهر دارندشروع کنید خیلی ها را باید پر رنگ تر خط بزنید.(دوست عزیز من ممکنه نظرم باهات فرق کنه ولی دشمنت نیستم. بهم احترام بزاریم در کنار تفاوت عقاید. بهم عشق بدیم دنیا قشنگ تر میشه😘😘😘😘)