2777
2789
عنوان

ماه هشتم بارداری چکار کنم پسرم خوشگل و تپل بشه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 13784 بازدید | 61 پست
پریودم خیلی نامنظم بود یعنی دیر میشد  تنبلی تخمدان داشتم  برای همین تا ماه سه حاملگی ام ...

اگه میخوای سزارین بشی نباید به درد بیافتی یه جای دیگه هم برو که معتبر باشه موقع سونو وزن جنین باز تاریخ زایمان میزنن. اون سونوهای اخرو بری بهت میگن بچه رسیده یا نه اگه رسیده باشه میتونی زودترم زایمان کنی

بزن رو عکس پروفایلت برو تو پروفایل من بعد اون ۳ تا خط رو انتخاب کن برو تو تنظیمات کاربری قسمت درج وض ...

ممنونم عشقم بچه ها کاش حالا که تقریبا سن بارداریمون یکی هست یه گروه تو واتس یا تلگرام میزدیم تبادل نظر میکردیم😕😕😕

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممنونم عشقم بچه ها کاش حالا که تقریبا سن بارداریمون یکی هست یه گروه تو واتس یا تلگرام میزدیم تبادل ن ...

گروه زدید به منم بگو. میگم دکتر برات امگا۳ نوشته؟ واسه من هیچی ننوشته فقط اهن و کلسیم میخورم

ای جانم چه جنس قشنگ و جوری من همیشه از خدا میخواستم ۱پسر بهم بده با ۲تا دخمل اما فکر نکنم سنم به سوم ...

ممنونم عزیزم من چون خودم یکی بودم اصلا دلم نمیخواست دخترم تک باشه بدون خواهر.. ولی اینقدر سر این بچه از لحاظ روحی و جسمی  بهم ریختم و اذیت شدم که باور کن امشب توی مطب جلوی دکتر کلی اشک ریختم آخرش دکتر گفت اگه نمیخوایش بعد زایمان بده به خودم 😐  اصلا بحث خواستن و نخواستن نیست فقط برام غیر منتظره بود 

نمیدونم چطوری حالمو به کسی توضیح بدم 

امیدوارم نی نیت صحیح و سالم بیاد تو بغلت 

انشالله به بچه های همه سالم به دنیا بیان به حق پنج تن بچه منم صحیح و سالم باشه

ممنونم عزیزم من چون خودم یکی بودم اصلا دلم نمیخواست دخترم تک باشه بدون خواهر.. ولی اینقدر سر این بچه ...

انشالله سالمه این حالت هم طبیعیه بغلش کنی به این روزا میخندی

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
گروه زدید به منم بگو. میگم دکتر برات امگا۳ نوشته؟ واسه من هیچی ننوشته فقط اهن و کلسیم میخورم

نه برای من ننوشته فقط آهن و کلسیم و مولتی ویتامین با ویتامین د۳      امگا اگر نیاز باشه می نویسن

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
امیدوارم❤️❤️

عزیزم چون تاریخ زایمانامون نزدیکه میخوایم گروه بزنیم تو تلگرام یا واتس اپ شما مایلی؟  البته تلگرام چون شماره نمیخواد امنیتش بیشتره فقط آیدی میخواد

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40