2777
2789
عنوان

ماه هشتم بارداری چکار کنم پسرم خوشگل و تپل بشه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 13775 بازدید | 61 پست
با این حساب با توجه به سن بارداری شما من باید الان توی 31 هفته باشم سزارین که انتخابی نیست؟! 

چرا  اما اگر بیمه تکمیلی نداشته باشید شامل بیمه نمیشه زایمان طبیعی رایگانه بیمارستان دولتی اما سزارین پول میگیرن قبول میکنن

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم آخرین پریودم 10 آذر بوده  سونو میگه 5 مهر ولی دکترم میگه زودتر  برای همین هفته دقیقم ...

مگه نامنظم بودی؟ همون دکترت درست میگه خیلی دیره ۵ مهر ۲۰ روز پریودیت با من فاصله داره باید حداقل ۲ هفته زودتر زایمان کنی من چند سونوی معتبر رفتم پریودیم هم منظم بود همه واسم ۶ و۷ مهر زدن

با این حساب با توجه به سن بارداری شما من باید الان توی 31 هفته باشم سزارین که انتخابی نیست؟! 

از آخرین پریودت حساب میشع ببین من اپلیکیشن نی نی پلاس نصب کردم تو گوشیم هر روز بهم میگه چند روزمه چند هفتمه چقدر مونده تا زایمانم خیلی خوبه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چرا  اما اگر بیمه تکمیلی نداشته باشید شامل بیمه نمیشه زایمان طبیعی رایگانه بیمارستان دولتی اما ...

آخه دکتر متخصصی که من پیشش میرم تحت هیچ شرایطی سزارین انتخابی نمیکنه به هیچ صراطی مستقیم نیست 

مگه اینکه واقعا نتونی طبیعی زایمان کنی 

چون دکتر خوبیه و سر بچه های قبلیم پیشش میرفتم و دستش سبکه نمیخوام عوضش کنم 

مخصوصا اینکه توی شهر ما دکترایی که پول میگیرن سزارین انتخابی میکنن معمولا دکترای خوبی نیستن و بی مسئولیت ان

مگه نامنظم بودی؟ همون دکترت درست میگه خیلی دیره ۵ مهر ۲۰ روز پریودیت با من فاصله داره باید حداقل ۲ ه ...

چیدا جان یه نوار زیر پیامت هست که مربود به سن بارداریته فکر کنم چطوری اونو زدی منم میخوام خوب 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
از آخرین پریودت حساب میشع ببین من اپلیکیشن نی نی پلاس نصب کردم تو گوشیم هر روز بهم میگه چند روزمه چن ...

منم نصب کردم ولی دکترم میگه از آخرین پریود در نظر نگیر 

چون لقاح در مورد شما دیرتر صورت گرفته

مگه نامنظم بودی؟ همون دکترت درست میگه خیلی دیره ۵ مهر ۲۰ روز پریودیت با من فاصله داره باید حداقل ۲ ه ...

پریودم خیلی نامنظم بود یعنی دیر میشد 

تنبلی تخمدان داشتم 

برای همین تا ماه سه حاملگی ام نمیدونستم حامله ام فک میکردم عقب انداختم طبق معمول 

منم نصب کردم ولی دکترم میگه از آخرین پریود در نظر نگیر  چون لقاح در مورد شما دیرتر صورت گرفته

اصلا تاریخ لقاح رو کسی نمیتونه تشخیص بده    البته شاید برای شما رو از سن جنین از سونوگرافی حساب کردن

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو خدا خواسته بود قدمش خیره انشالله شما که باید دیگه الان با تجربه باشی دوتابچه هات چه جنسی هستن م ...

اولی پسر دومی دختر 

این یکی هم دختره 

فقط از خدا میخوام سالم باشه 

شرایط بارداریم سر این یکی خیلی پیچیده بود 

اون هفته های اول دکتر میگفت داره سقط میشه 

ولی تا حالا که خدا نگهش داشته خدا کنه صحیح و سالم باشه

اولی پسر دومی دختر  این یکی هم دختره  فقط از خدا میخوام سالم باشه  شرایط بارداریم ...

ای جانم چه جنس قشنگ و جوری من همیشه از خدا میخواستم ۱پسر بهم بده با ۲تا دخمل اما فکر نکنم سنم به سومی برسه الهی خدا برات نگه داره عزیزکم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چیدا جان یه نوار زیر پیامت هست که مربود به سن بارداریته فکر کنم چطوری اونو زدی منم میخوام خوب 

بزن رو عکس پروفایلت برو تو پروفایل من بعد اون ۳ تا خط رو انتخاب کن برو تو تنظیمات کاربری قسمت درج وضعیت تیکر بارداری رو انتخاب کن