2777
2789
از هر ۱۰۰۰ تایکی اینجورمیشه

الان هفته ۲۷ هستم..از ۱۸ گفتن احتمال داره ولی نمیشه به قطعیت گفت هی گفت دو هفته دیگه بیا باز چک کنیم و همچنان من رو تو برزخ نگه داشتن.. میگه نمی‌تونم به قطعیت بگم ریزه یا میکروسفاله چون لب مرز داره پیش میره

این ۸۳ که تو اسممه سال تولدم نیس خیلی پیرتر از این حرفام🤣 ۸۳ به میلادی 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان هفته ۲۷ هستم..از ۱۸ گفتن احتمال داره ولی نمیشه به قطعیت گفت هی گفت دو هفته دیگه بیا باز چک کنیم ...

چه سخت. خدا کمک کنه. ادم از استرس خل میشه

اگه تهرانی برو پیش دکتر محبوبه شیرازی خیلی تبحر داره در این زمینه ها

مامان هلن و هادی و حامی 
یعنی نذاشتن سقط کنی؟؟ پیش دکترهای دیگه هم رفتی؟

نه چون قطعی نبود و میکروسفال هم تو هفته‌های بالا تشخیص داده میشه که دیگه مجوز سقط قانونی نمی‌دن

چه سخت. خدا کمک کنه. ادم از استرس خل میشه اگه تهرانی برو پیش دکتر محبوبه شیرازی خیلی تبحر داره در ا ...

شیرازم

میکرو سفالی با هیدرو سفال فرق میکنه؟ ان شاالله چیزی نیست حمد میخونم براتون

فدات...اره هیدرو باز یه کم بهتره فکر می‌کنم فقط مشکل ظاهری باشه اما میکرو مغز رشد نداره

الان هفته ۲۷ هستم..از ۱۸ گفتن احتمال داره ولی نمیشه به قطعیت گفت هی گفت دو هفته دیگه بیا باز چک کنیم ...

سلام گلم شما بچتون میکروسفال بود؟؟

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

..خدایا کرمتو شکر این یکی هم ایست قلبی کرد اخه چرا😭😭😭😭

سلام گلم شما بچتون میکروسفال بود؟؟

سلام عزیزم نه 

هفته ۳۴ دیگه گفت همه اندازه‌ها متناسبه فقط ریزه iugr شده آخر هفته ۳۶ سزارین شدم 

الان ۴ ماهشه خدا رو شکر سالمه همه چیزش خوبه به موقع گردن گرفت به موقع لبخند زد و ارتباط می‌گیره 

سلام عزیزم نه  هفته ۳۴ دیگه گفت همه اندازه‌ها متناسبه فقط ریزه iugr شده آخر هفته ۳۶ سزارین شدم ...

خداروهزار مرتبه شکر گلم ممنون که جواب دادی ..منم غربالگری اول گفتن میکروسفال شدیده باید سقط کنی باز رفتم سنوگفتن فاییده نداره اما نمیتونم بچمو با دستا خودم بکشم انشالله خدا خودش شفاش بده😔😔

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خداروهزار مرتبه شکر گلم ممنون که جواب دادی ..منم غربالگری اول گفتن میکروسفال شدیده باید سقط کنی باز ...

هفته چندی؟ خدا کمکت کنه.. برا من از اولش قطعی نگفت میگفتن نمیشه تشخیص داد که ریزه یا میکروسفالی..صدک رشدش ۶ بود

هفته چندی؟ خدا کمکت کنه.. برا من از اولش قطعی نگفت میگفتن نمیشه تشخیص داد که ریزه یا میکروسفالی..صدک ...

هفته چهاردهم هستم... انشالله.منم اول گفتن ریزه نسبت سرش به بدنش.باید شونزده هفته امینو بشی..ببینیم مشگلی داره یانه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هفته چهاردهم هستم... انشالله.منم اول گفتن ریزه نسبت سرش به بدنش.باید شونزده هفته امینو بشی..ببینیم م ...

خوب هنوز ۵ هفته وقت داری.. انشالا که سالمه... من ام‌ار‌ای دادم سلفری و اکو قلب 

برا من هفته ۱۸ تشخیص داد