2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دردِ ما که خندان میرویم ... نکبت:/

ما آدم ها دو سبد با خودمون داریم : یکی جلومون آویزونه یکی هم پشتمون ؛ نکات مثبت و خوبی هامونو میندازیم تو سبد جلویی ، عیب هامونو تو سبد پشتی ؛ وقتی تو مسیر زندگی داریم راه میریم فقط دو چیز رو می بینیم خوبی های خودمون و عیب های نفر جلویی !

امیدوارم متقلبا هیچ آینده ای نداشته باشن

از اونی که روزی ده بار می‌گفت دورت بگردم چخبر؟! هنوز داره میگرده یا تو اولین خروجی پیچید به بازی؟!:) گاهی اوقات حسرتِ تکرار یک لحظه،دیوانه‌ کننده‌ترین حس دنیاست🥲

اشغال حروم لقمه👌🏽انشاءلله ک اونی ک سوالارو میفروشه پولش فقط خرج مرضش بشه و توام ب جوری خدا بزنتت ب زمین 

حق اونایی ک خوندن تلف شده حروم لقمه ها

*دانشجو.علوم ورزشی 🤗خوشحال میشم به وبلاگم سربزنید* به نظر همدیگه احترام بزاریم قرار نیست چون هم نظر نیستیم دشمن هم باشیم که🤌🏼🚶🏻‍♀️ به دست میاری، بهتر از چیزهایی که از دست دادی، اندکی صبر.!🤍🌱میشه منو مهمون یه صلوات کنید؟😍💋 هرگز این و یادت نره!ما قرار نیست بهتر از کسی باشیم فقط باید بهتر از خود قبلیمون باشیم زندگی هیچوقت آسون تر نمیشه تو قوی تر شو یه روزی بلاخره روپوش پزشکیوو تنم میکنمم من مطمئنم🩺

همیشه اینجوری بوده متاسفانه 

سیستم سالمی نیست

کنکور یه رقابت درستی نیست

میزی برای کار، کاری برای تخت، تختی برای خواب، خوابی برای جان، جانی برای مرگ، مرگی برای یاد، یادی برای سنگ، این بود زندگی؟!    حسین_پناهی 
اشغال حروم لقمه👌🏽انشاءلله ک اونی ک سوالارو میفروشه پولش فقط خرج مرضش بشه و توام ب جوری خدا بزنتت ب ...

عمرا فکر کنی خدا میشینه جواب تقلب اینا رو تو این دنیا بده ها. خودبخود بعضی ها حذف میشن.

اما یه ماجرا برات بگم دوتا از دوستای من که یکیشون خیلی سطح علمیش بالاتر بودن برا یه جا رفتن مصاحبه. اون پایین تره با پارتی پذیرفته شد. تو همون محل کارش که هیچ زحمتی هم نمی‌کشید با یه پسر پولدار آشنا شد و یه پسر و یه دختر گیرش اومد و قشنگ دو سال هم مرخصی زایمان رفت. پارسال هم پسره لات.اری برد و الان داره راحت حتی بدون خوندن زبان داره آمریکا زندگی می‌کنه و شوهره سر کاره.

اون یکی دوستم تو یه شهرستان که چند ساعت از خانوادش دوره کار می‌کنه و فقط آخرای هفته میاد پیش خانوادش. ازدواجم نکرد.