2777
2789

خانما بابام راجب مسیح پرس و جو کرده همون طور که شما بهم گفته بودید آدم زندگی نیست ولی من باور نمی‌کردم 💔

فقط کلا یه چند نفری ازش خوب اطلاعات دادن که اصلا اون خوبیا در برابر اون بدیا به چشم نمیاد

بابام ب مامانم میگفت همه میگفتن این پسره خوبی نیست

بابام می‌گفت فلانی میگه اخلاقش بده یکی می‌گفت معتاده همسایه هاشون ک میگفتن ساعت 2 نصفه شب صدا عربدش محله رو بر میداره

اون به من گفت فقط مشروب میخوره تازه اونم کم اصلا هنوزم باورم نمیشه که میگن معتاده تو کتم نمیرهه من روش حساب وا کرده بودم ولی من اونقدر سادم که ی حسی بهم میگه بمونم و کمکش کنم

الانم که بابام گفت مامانم بهشون بگه نیان 🙂💔

دوس دارم بهش پیام بدم و کلی حرف بهش بزنم منو چند ساله نگه داشته و دروغ بهم گفته با اینکه گفته بود از اول با هم صادق باشیم.

ولی اگه معتاد شده باشه دلم نمیاد ولش کنم به حال خودش.

نمیدونم چیکار کنم بین دوراهی گیر کردم 😔

💚تنها توکلم به خدا و بعد از خدا به خودشه💛‌🛑دیگ قول میدم بحث نکنم 🙂چون کاربری قبلیمو بخاطر دعوا با ی کاربر بی فرهنگ ب چخ دادم و میرسیم ب جمله معروف ((جواب ابلهان خاموشیست)) از دوستای نی نی سایتیم معذرت میخوام چون مجبور بودم بگم حوصله بحث ندارم😘🧡👈🏻 (((توجه کن تویی که توهین میکنی تو ی مادر هشت پایه 🐙🦑 پدر کوسه ای🐋)))

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مسیح کیست و چه کرد😑

عشقمه😔

💚تنها توکلم به خدا و بعد از خدا به خودشه💛‌🛑دیگ قول میدم بحث نکنم 🙂چون کاربری قبلیمو بخاطر دعوا با ی کاربر بی فرهنگ ب چخ دادم و میرسیم ب جمله معروف ((جواب ابلهان خاموشیست)) از دوستای نی نی سایتیم معذرت میخوام چون مجبور بودم بگم حوصله بحث ندارم😘🧡👈🏻 (((توجه کن تویی که توهین میکنی تو ی مادر هشت پایه 🐙🦑 پدر کوسه ای🐋)))
میخای تیشه به ریشه خودت بزنی

😭😭

خل نشوو آیندت و تباه میکنهه بمونم کمکش کنم چیهه احساسی تصمیم نگیر😑

میشه برای رفیق شهیدم صلوات هدیه کنین روح پاکش شاد بشه؟🙂 رفیق شهیدم تا ۱۰ سالگی همه خانوادش و بخاطر دلایلی از دست داد و حتی کسی و نداشت جنازه شو تحویل بگیره😔 شما واسش خواهری کنین 🥲   🌸شهید یوسف قربانی🌸                  اگه فرستادید بهم‌ بگین با کمال میل براتون صلوات حضرت فاطمه میفرستم💓
حرف پدر، مادرتو گوش کن، بشین سر جات. لازم نکرده کمکش کنی فقط گند میزنی به آینده خودت. نمیدونم چرا ...

اخه دوسش داشتم گناه داره معتاد بشهههه 😭🙂