2777
2789

از مترو کرج بیا صادقیه

بعد برو خط بسیج میدان صنعت پیاده شو اونجا سواری داره تا سعادت آباد

|•همون بگویاسی•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|  goftino.com/c/xJbnEE

برای اینکه بری ایستگاه میدون صنعت باید ایستگاه نواب پیاده شی خط عوض کنی به سمت میدان صنعت

|•همون بگویاسی•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|  goftino.com/c/xJbnEE

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسی   منظورتون نفهمیدم؟

اسی مخفف استارتر،کسی که تاپیک میزنه استارتر بهش میگن یعنی الان شما

من میروم،اما زمانی خواهد رسید که درتاریکی های شب بانور شمع به دنبالم خواهید گشت...روحت شاد😔💔
یعنی ایستگاه گلشهر سوار شم صادقیه پیاده شم ؟  بعدش چی؟

بله بیا صادقیه به سمت فرهنگسرا

بعدش ایستگاه نواب صفوی خط عوض کن بیا سمت میدان صنعت (خط هفت) 

میدان صنعت پیاده شو و اونجا خطی داره به سمت سعادت آباد

بله بیا صادقیه به سمت فرهنگسرا بعدش ایستگاه نواب صفوی خط عوض کن بیا سمت میدان صنعت (خط هفت)  ...

فرهنگسرا پیدا نکردم تو  نقشه 

گلشهر تا صدقیه و نوا صفوی تا میدان صنعت مستقیم مترو میره ؟ 

نباید پیاده شم این بین؟

فرهنگسرا پیدا نکردم تو  نقشه  گلشهر تا صدقیه و نوا صفوی تا میدان صنعت مستقیم مترو میره ؟& ...

کلا صادقیه پیاده بشی یا به سمت گلشهر باید بری یا فرهنگسرا دیگه

گفتم وقتی صادقیه اومدی به سمت فرهنگسرا باید ایستگاه نواب صفوی پیاده شی و خط عوض کنی به سمت میدان صنعت

کلا صادقیه پیاده بشی یا به سمت گلشهر باید بری یا فرهنگسرا دیگه گفتم وقتی صادقیه اومدی به سمت فرهنگس ...

درسته من صادقیه پیاده بشم باید ایستگامو عوض کنم به سمت طرشت دیگه درسته؟ 

از گلشهر تا صادقیه مترو مستقیم میاد؟ 

نباید که پیاده شم این بین؟

درسته من صادقیه پیاده بشم باید ایستگامو عوض کنم به سمت طرشت دیگه درسته؟  از گلشهر تا صادقیه مت ...

نه  شما گلشهرو که به سمت صادقیه سوار بشی یک راست میاره تا صادقیه بعد صادقه که پیاده بشی (از قطار گلشهر پیاده شی) روبروی متروهای دو طبقه گلشهر متروهای درون شهری تهرانه که یک طبقس و به سمت فرهنگسرا میره قشنگ مشخصه

بعد که مترو تک طبقه هارو سوار شدی ایستگاه نواب صفوی پیاده شو برای خط عوض کردن

ایستگاه طرشت ربطی نداره یک وقت پیاده نشی فقط ایستگاه نواب صفوی باید خط عوض کنی

بعدش که ایستگاه نواب صفوی خط عوض کردی فلش زده به سمت میدان صنعت (خط هفتم رنگ تابلوش هم بنفش) بعد که رسیدی میدان صنعت پیاده شو کامل از مترو و ایستگاه 

همون جاها خطی (تاکسی) داره به سمت سعادت آباد

من تو نقشه مشخص کردم اونجا که زدم نهایی یعنی باید کلا بیای بیرون از مترو و ماشین سوار بشی به سمت سعادت آباد

پس اول صادقیه بعد نواب بعدش هم میدان صنعت

نه  شما گلشهرو که به سمت صادقیه سوار بشی یک راست میاره تا صادقیه بعد صادقه که پیاده بشی (از قطا ...

این ایستگاهایی که  ⛔ زده غیر فعال نیست که؟

غیرفعاله شما باید میدان صنعت که فعاله پیاده بشید