2777
2789
نه  شما گلشهرو که به سمت صادقیه سوار بشی یک راست میاره تا صادقیه بعد صادقه که پیاده بشی (از قطا ...

ببخشید فرهنگسرا اسم ایستگاه ک نیست اسم چی هست ؟

وقتی صادقیه پیاده شدم بازم باید بلیت بخرم؟ 

صادقیه که پیاده شدم باید برم ی سمت دیگ قطار نواب سفر شم یا همونجا وایسم اون ی طبقه ها بیاد؟

ببخشید فرهنگسرا اسم ایستگاه ک نیست اسم چی هست ؟ وقتی صادقیه پیاده شدم بازم باید بلیت بخرم؟  ص ...

فرهنگسرا اسم ایستگاهه شما فراموش کن اصلا 

ببین همه مترو ها یه مبدا اولیه دارن و یه مقصد مترویی که توی صادقیه هست مبدا میشه و فرهنگسرا مقصد من منظورم اینه به سمت فرهنگسرا شما کلا فراموش کن فراهنگسرارو فقط حواست باشه ایستگاه نواب صفوی خط عوض کنی

نه لازم نیست دیگه بلیط بخری 

از در اون دو طبقه ها که واسه گلشهره میای بیرون مردم میرن که قطار یه طبقه سوار بشن همون دقیقا روبروی مترو دو طبقه‌اس نه پله ای داره نه چیزی 

اونو سوار شو

|•همون بگویاسی•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|  goftino.com/c/xJbnEE

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه  شما گلشهرو که به سمت صادقیه سوار بشی یک راست میاره تا صادقیه بعد صادقه که پیاده بشی (از قطا ...

حله گرفتم چی شد 

فقط اینکه صادقیه پیاده شدم تابلو فرهنگسرا هست که پیدا کنم قطاراش رو دیگه؟

فرهنگسرا اسم ایستگاهه شما فراموش کن اصلا  ببین همه مترو ها یه مبدا اولیه دارن و یه مقصد م ...

گلشهر بلیت بخرم دیگ اصلا نمیخرم تا اخر ؟ 

گلشهر باید بگم بلیت کجا تا کجا میخوام؟

حله گرفتم چی شد  فقط اینکه صادقیه پیاده شدم تابلو فرهنگسرا هست که پیدا کنم قطاراش رو دیگه؟

آره هست ولی نیازی به تابلو نیست چون دقیقا روبروی مترو دو طبقه، متروی یه طبقه هست 

مردم وقتی صادقیه پیاده میشن میدوئن که صندلی بهشون برسه تو هم دنبال همونا برو قشنگ معلومه

حواست هم باشه که مترو نواب صفوی خط عوض کنی بعد اونجا دیگه بگرد دنبال تابلوی میدان صنعت و بعدش هم پیاده شو کامل

|•همون بگویاسی•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|  goftino.com/c/xJbnEE

گلشهر بلیت بخرم دیگ اصلا نمیخرم تا اخر ؟  گلشهر باید بگم بلیت کجا تا کجا میخوام؟

گلشهر بلیط میخری فقط

نه اونجا دستگاه داره اگه بلدی از دستگاه بلیط بگیر یا اگه کارت بلیط داری از همون دستگاه شارژ کن(دستگاه کارت عابر میخواد که بتونی بلیط بخری یا کارت مترو شارژ کنی) اگر هم کار با دستگاهو بلد نیستی برو باجه های بلیط فروش تو همون ایستگاه گلشهر بگو یه تک سفره میخوام قیمتش هم دو هزار و پانصده

گلشهر بلیط میخری فقط نه اونجا دستگاه داره اگه بلدی از دستگاه بلیط بگیر یا اگه کارت بلیط داری از همو ...

خیلی ممنون ببخشید وقتتون گرفتم خیلی کمکم کردی ممنونم 

ببخشید با همون ۲ هزار ۵۰۰ تا میدان صنعت میرم ؟

خیلی ممنون ببخشید وقتتون گرفتم خیلی کمکم کردی ممنونم  ببخشید با همون ۲ هزار ۵۰۰ تا میدان صنعت ...

خواهش میکنم

بله با همون ۲۵۰۰ و بعدش هم که تاکسی سوار بشید

سلام خوبید  میگم مترو صادقیه شلوغ میشه ؟  میشه زود رفت داخل واگن؟

بله شلوغ میشه البته بستگی به ساعتش هم داره

معمولا صبح ها و بعد از ظهرها شلوغ تره

اگر به مترو صادقیه نرسیدی و حرکت کرد نگران نباش، بعدیش پنج دقیقه دیگش میاد

بله شلوغ میشه البته بستگی به ساعتش هم داره معمولا صبح ها و بعد از ظهرها شلوغ تره اگر به مترو صادقی ...

هفته بعد دوشنبه ساعت ۷ اینا باید مترو گلشهر باشم 

ساعت ۹ باید سعادت اباد باشم 

بنظرت کی برم میرسم؟

هفته بعد دوشنبه ساعت ۷ اینا باید مترو گلشهر باشم  ساعت ۹ باید سعادت اباد باشم  بنظرت کی ...

راستش نمیدونم

من دانشگاهم کرجه و از تهران میام کرج حدودا سه ساعت تو راهم

شماهم زود راه بیفتی بهتر از دیر رسیدنه

از کجا ۳ ساعت .؟

از بهارستان (نزدیک مجلس) نمیدونم بشناسید یا نه

از بهارستان (نزدیک مجلس) نمیدونم بشناسید یا نه

ن نمیشناسم 

من ساعت ۶:۳۰ حدودا یا یکم دیر تر ایستگاه گلشهر باشه میرسم تا ۹ اینا سلادت اباد ؟ 

از گلشهر تا صادقیه حدودا چند دیقس؟