2777
2789

دنبال موضوعی بودم که کاربردی باشه و همه امون بتونیم ازش استفاده کنیم. مطلب زیر رو از جایی پیدا کرده بودم و چند سالی بود توی شیوهای تلگرامم داشتمش. امروز که داشتم مرور میکردم فکری به نظرم رسید، اینکه در مورد روشهایی برای پرورش این مهارت ها توی بچه هامون تحقیق کنم و بعد از اینکه جمع بندی کردم مطالب رو اینجا بذارم تا دوستان استفاده کنن امیدوارم کار قشنگی بشه.

📕 مهارت‌هایی که در فنلاند برای كودكان ١٥-٩ سال فنلاند، در نظر گرفته می‌شود:

١- مهارت درست لباس پوشيدن

٢- مهارت درست راه رفتن

٣- مهارت خوب حرف زدن

٤- مهارت حرف خوب زدن

٥- مهارت منظم بودن

٦- مهارت شعر خواندن

٧- مهارت نقاشی كردن

٨- مهارت نوشتن

٩- مهارت ترانه و دكلمه خواندن

١٠- مهارت بهداشت

١١- مهارت کار تيمی

١٢- مهارت انتقاد كردن

١٣- مهارت جرات ورزی و تمرین شجاعت

١٤- مهارت تشخيص درست از نادرست

١٥- مهارت درست غذا خوردن

١٦- مهارت گره زدن

١٧- مهارت كار با قيچی و برش زدن

١٨- مهارت سعی در خوش خط بودن

١٩- مهارت شستن اشيا

٢٠- مهارت مطالعه

٢١- مهارت مدیریت زمان

٢٢- مهارت كنترل خشم

٢٣- مهارت انتقاد پذیری و تحمل حرف مخالف

٢٤- مهارت پژوهش و تحقيق

٢٥- مهارت تشخيص دوست خوب

٢٦- مهارت بازی كردن

٢٧- مهارت غذا پختن

٢٨- مهارت كار با سوزن

٢٩- مهارت تشكر و سپاسگزاری كردن

٣٠- مهارت خوب توجه كردن

٣١-مهارت تفكر كردن

٣٢- مهارت تفكر خوب داشتن

٣٣- مهارت دوست خوب پيدا كردن

٣٤- مهارت نگهداری دوست خوب

٣٥- مهارت نگهداری لوازم

٣٦- مهارت_انتقاد_پذیری و نقد شدن

٣٧- مهارت رازدار بودن

٣٨- مهارت برنامه ريزی كردن

٣٩- مهارت گذشت

٤٠- مهارت صبور بودن

٤١- مهارت حل مساله

٤٢- مهارت نگهداري گياه و گل

٤٣- مهارت دقت به پيرامون

٤٤- مهارت صادق بودن

٤٥- مهارت وفادار بودن

٤٦- مهارت نوشتن

٤٧- مهارت آينده نگری

٤٨- مهارت تلاش كردن

٤٩- مهارت نا اميد نشدن

٥٠- مهارت هدف داشتن

٥١- مهارت كار با ابزار

٥٢- مهارت كار با كامپيوتر

٥٣- مهارت در فضای مجازي و سايبری

٥٤- مهارت در تصوير ذهنی داشتن

٥٥- مهارت احترام گذاشتن

٥٦- مهارت كم مصرف بودن

٥٧- مهارت بهره گيری از اشيا

٥٨- مهارت مشورت گرفتن

٥٩- مهارت مشورت و همفكری كردن

٦٠-… مهارت ١٢ و مهارت ٣١ و مهارت ۳۶

📕کتاب تحول نظام آموزش فنلاند، نویسنده: مرتضی روغنی

شبشوب، یعنی شب آشوب، یعنی آشوبنده شب، امیدوارم که هممون تو زندگیامون کسی رو داشته باشیم که تو شبهای سیاهمون نورانی ترین ستاره باشه 😊

تاپیک رو باز میذارم هر کدوم از دوستان که مطلب مرتبط سراغ دارید خوشحال میشم بذارید.

شبشوب، یعنی شب آشوب، یعنی آشوبنده شب، امیدوارم که هممون تو زندگیامون کسی رو داشته باشیم که تو شبهای سیاهمون نورانی ترین ستاره باشه 😊

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دفاع از خود هم بود؟

فکر میکنم تو حیطه جرأت ورزی و شجاعت بگنجه. درست میگم؟

مهارت اول درست لباس پوشیدن:

در ابتدا فراموش نکنید که خوب لباس پوشیدن باعث می شود با اعتماد به نفس و پرانرژی به نظر برسید. به کودکانتان این موضوع را بگوئید و به آنها یاد آوری کنید که مهم نیست بودجه آنها چقدر است، همیشه می توانند برای ارتقای ظاهر خود قدم هایی بردارند. در این رابطه می توانید نکات زیر را به آنها یاد دهید:

1- روی متناسب بودن لباس با اندام تمرکز کنید. اگر لباس‌ی نامناسب باشد، مهم نیست که چقدر جذاب یا شیک است، خوش‌پوش به نظر نخواهید رسید. لباس های خیلی جذب شما را چاق نشان می دهند. و لباس‌هایی که خیلی بزرگ هستند شما را شلخته نشان می‌دهند.
فقط به این دلیل که می توانید لباس را به تن کنید  به این معنی نیست که لزوماً  متناسب نیز  هست.
اینکه یک لباس چگونه قرار می گیرد به استایل شما هم بستگی دارد.
 یک لباس زمانی خوب به نظر می آید که چه در وضعیت نشسته و چه ایستاده یقه آن صاف بایستد. همه درزها هم باید صاف و مستقیم باشند. لباس باید متناسب باشد اما جذب نباشد.
اگر اخیراً وزن اضافه یا کم کرده اید، کمد لباس خود را ارزیابی کنید. لباس هایی که دیگر مناسب نیستند را دور بیندازید یا تغییر دهید.

ادامه دارد...