2777
2789
عنوان

راهکار برای جبران کار جاریم

455 بازدید | 28 پست

کادوی دنیا اومدن بچه های جاریمو پول دادم ولی اون خیلی خسیسه و خیلی پولدار و  برای بچم یه لباس اورد که انگار نو نبود و به نوزاد  دو کیلویی کوچیک بود.بهش گفتم کوچیکه تنش نمیره گفت نمیتونم عوض کنم.مادرشوهرم لباسو ورداشت منم فکر کردم به جاریم میگه ولی  کادو داد به نوه داداشش و به جاریم نگفت لباسو از من پس گرفته.چجوری بهشون بگم که منت کادوی نگرفته روم نباشه.واقعا هم بدم میاد و میخوام دیگه هیچ کادویی بهشون ندم چون به بچم بی احترامی شد

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دیدیش بگولبسورومادراورد.بهش پروبگوهمونجورکه اون پروکفته عوض نمیکنن

..بسم الله الرحمن الرحیم..اَللَّـهُ لَا إِلَـٰهَ إِلَّا هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ ۚ لَا تَأْخُذُهُ سِنَةٌ وَلَا نَوْمٌ ۚ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الْأَرْ‌ضِ ۗ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِندَهُ إِلَّا بِإِذْنِهِ ۚ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ ۖ وَلَا یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلَّا بِمَا شَاءَ ۚ وَسِعَ کُرْ‌سِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْ‌ضَ ۖ وَلَا یَئُودُهُ حِفْظُهُمَا ۚ وَهُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ ﴿٢٥٥﴾ لَا إِکْرَ‌اهَ فِی الدِّینِ ۖ قَد تَّبَیَّنَ الرُّ‌شْدُ مِنَ الْغَیِّ ۚ فَمَن یَکْفُرْ بِالطَّاغُوتِ وَیُؤْمِن بِاللَّـهِ فَقَدِ اسْتَمْسَکَ بِالْعُرْ‌وَةِ الْوُثْقَىٰ لَا انفِصَامَ لَهَا ۗ وَاللَّـهُ سَمِیعٌ عَلِیمٌ ﴿٢٥٦﴾ اللَّـهُ وَلِیُّ الَّذِینَ آمَنُوا یُخْرِ‌جُهُم مِّنَ الظُّلُمَاتِ إِلَى النُّورِ ۖ وَالَّذِینَ کَفَرُ‌وا أَوْلِیَاؤُهُمُ الطَّاغُوتُ یُخْرِ‌جُونَهُم مِّنَ النُّورِ إِلَى الظُّلُمَاتِ ۗ أُولَـٰئِکَ أَصْحَابُ النَّارِ ۖ هُمْ فِیهَا خَالِدُونَ ﴿٢٥٧..توروخدابرای باردارشدن من ومادرای مثل من یکباربخونید

هیچی یه کادوی سبک بگیر بعد بگو عزیزم قسمت نشد که اون لباس رو تن بچم کنم 

کاش تو بودی تو سرنوشتم،کاش فقط با خیالت طی نمیشد زندگی من،زیباترین روز برایم حتی یک روز زندگی با توست

مثلا یبار‌که هم مادر شوهرتن هم جاریت یه بحثی پیش بکش راجب لباسی که همون لحظه تن بچته یا بچه فامیل بعد بگو راستی مادر جون لباسی که فلانی اورده بود دادین به بچه اونا سایزش بود یانه دیگه خودش میفهمه

راستش من اصلا بودم نميگفتم كوچيكه..خودتو ضايع كردي اينجا..

جاري خودم لباسي براي بچم اورد كه سليقم نبود

دادم به نيازمند فقط بع مادرشوهرم گفتم كه فلاني اينارو از كجا ميخره واقعا الان نيست هيچ جا و من نپوشندم دادم نيازمند.

هنوزم اخلاقش همونه و چيزاي بد و مسخره به اينوريا ميده

سطحش اينه ديگه

من شان خودم رو نميارم پائين اصلا بهش بگم حني

💕