2777
2789
عنوان

از شیر گرفتن پسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 179 بازدید | 22 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرسی از اطاع رسانیت  منم تصمیم دارم هوا خنک بشه پسرمو از شیر بگیرم  الان ۱۵ ماهشه

عزیزم اگر بخاطر سنشه که از الان شروع کنی ١٨ ماهگی کامل تموم شده ولی اگه بخاطر گرمی هواست من راجع به اینم تحقیق کردم هیچ ربطی نداره فقط باید بچه رو تقویت کنی ضعیف نشه که مریض نشه

چقد خوب کاش منم میتونستم دخترمو از پوشک بگیرم برام کابوس شده..۲سالشه خودشم وقتی پوشکه بهم میگه ک جیش ...

عزیزم من واسه شیر توی اینستا سرچ کردم خیلی نظرات دکترا و تجربیات مادرارو پیدا کردم شما هم سرچ کن 

عزیزم اگر بخاطر سنشه که از الان شروع کنی ١٨ ماهگی کامل تموم شده ولی اگه بخاطر گرمی هواست من راجع به ...

نه بخاطر اینکه من اذیت نشم 

با خانواده همسر زندگی میکنم ، بعضی اوقات کولر اتاق اصلا جواب نمیده تو این هوای گرم واس همین گفتم میزارم هوا خنک بشه ک مجبور نشم برم زیر کولر خانواده همسر

نه بخاطر اینکه من اذیت نشم  با خانواده همسر زندگی میکنم ، بعضی اوقات کولر اتاق اصلا جواب نمیده ...

آهان اره اینجوری آب بدن بچه کم میشه

ایشالا به راحتی بگیریش عزیزم

خواهرم  اینجوری بچه اشو از شیر گرفت که فقط ۳ روز و ۳ شب طول کشید 

غذاهای تقویتی و خوراکی به موقعه و سرساعت بهش میداد 

۳ روز و ۳ شب بهش شیر نداد 

شب اول نداد 

شب دوم نداد

شب سوم بچه که خوابش میبره تو خواب میره بهش شیر میده از دو سینه 

که فردای آن شب کاملا بچه از شیر زده میشه و سراغ شیرو نگرفت دیگ چندشش میشد