2777
2789
عنوان

از شیر گرفتن پسرم

177 بازدید | 22 پست

سلام دوستان

چند روزه دنبال تجربه بقیه در مورد از شیر گرفتن بچه ها هستم کلی تاپیک خواندم وکلیپ دکتر های متخصص رو دیدم و می‌خوام نتیجشو به شما بگم شاید به درد یه مامان نگران دیگه بخوره البته هنوز پروسه تموم نشده ولی خب هر پیشرفتی که بود میام تاپیک میزنم و میگم ریز و با جزییات میگم چون می‌خوام واسه مامانایی که دودل هستم ب درد بخور باشه

پسرم ١٨ماهشه و من دو هفته هست تصمیم گرفتم از شیر بگیرمش برخلاف خیلی از مامانا یکی از لذت های من شیر خوردن پسرمه ولی خب به چند دلیل تصمیم گرفتم بگیرمش و به نظرم هر مادری شرایط خودشو بهتر می‌دونه شاید شما دوست داشته باشید تا ٢۵ ماهگی شیربدین ولی من با توجه به شرایط خودم بهتر دیدم الان پسرم رو از شیر بگیرم

١-بچه باید از ١٨ ماهگی تا ٢۴ماهگی از شیر گرفته بشه(بین ١۵تا١٨بهترین زمان هست) اینارو طبق نظر متخصص روانشناسی و متخصص کودک میگم (سرچ کنید کلی دلیل هست) 

٢- پسرم اگه شیر نخوره خیلی خوب غذا میخوره و واقعا تو این ٢هفته تغییرشو دیدم

٣-میخوام برم سرکار و گرفتنش از شیر وابستگیشو کمتر می‌کنه 

۴-خودم به شدت لاغر شدم و این لاغری روی روحیم تاثیر منفی گذاشته

من پسرمو ۱۳ماهگی گرفتم دیدم لاغر داره میشه دخترمم ۲۰ ماهگی گرفتم چون فقط شب تا صبح باید سینم دهنش میبود وقتی غذا خور شدن خیلی توپول شدن و وابستگیشون کمتر شده بود . هم شیر هم پوشک جفتشو زود گرفتم راحت شدن هم خودشون هم خودم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب اول بگم وقتی این تصمیم رو گرفتم به هیچ کس نگفتم و فقط با همسرم درمیون گذاشتم که کمکم کنه هرچند بازم مخالف بود ولی چون می‌دونه من خیلی تحقیق میکنم بهم اعتماد کرد

به کسی نگفتم چون حوصله نداشتم توضیح بدم چرا تا دو سالگی شیر نمیدم مخصوصا به خانواده همسرم

برای خودم اول خیلی سخت بود چون هم شیر خوردنشو دوست داشتم هم تحمل گریه هاشو ندارم ولی بالاخره راهیه که باید برم هرچی بگذره سختتره

من پسرمو ۱۳ماهگی گرفتم دیدم لاغر داره میشه دخترمم ۲۰ ماهگی گرفتم چون فقط شب تا صبح باید سینم دهنش می ...

چجوری از پوشک گرفتی 

به شدت از پوشک بیزاره ولی حرف نمیزنه اشاره ایی چیزی نمیکنه ک بفهمم 

روش تدریجی خداروشکر خوب داره پیش می‌ره 

یعنی کم کم و وعده به وعده حالا من سختم بود اول شیر شب رو قطع کنم از شیر روز شروع کردم اول میان وعده هارو حذف کردم یعنی صبح بعد بیدار شدن یکم میخورد بعد بهش نمیدادم تا ظهر موقع خواب چون بدون شیر نمی‌خوابه عصر هم که بیدار میشه بلافاصله بهش غذا میدم و بازی میکنم تقریبا تا سر شب دووم میاره هرچند بینش میاد و میگه می می ولی همش باهاش بازی میکنم و یه چی که دوست داره بهش میدم که سراغ نگیره جالبه که واقعا یادش می‌ره چون فقط عادته و گرسنه نیست نباید بزارید گرسنه شه برای ٢ساعتی یکبارش برنامه داشته باشین میوه شیر گاو سیب سرخ کرده یا هرچی که بچتون دوست داره 

چجوری از پوشک گرفتی  به شدت از پوشک بیزاره ولی حرف نمیزنه اشاره ایی چیزی نمیکنه ک بفهمم

پسرمو راحت ولی دخترم یکم سخت بود. مثلا میرفت رو سرامیک هرازگاهی جیش میکرد میومد لبخند میرد صورتمو بوس میکرد میگفت نازی که دعواش نکنم . براش سطل گذاشتم جلو دسشویی میگفتم جیش اینجا اکثر اوقات میرفت اونجا خودش یا دسشویی بزگ میکرد صدام میزد اولش سخت بود تا یاد بگیره یک ربع به یک ربع خودم میبردم سره دسشویی میگفتم جیش کن. یا یه عروسک گوسفند ناقلا داشت با شلنگ گرفتم وسط پایه اون گوسفنده گفتم ببین اینم جیش داره اومده دسشویی دیگه اینجوری یاد گرفت

روش تدریجی خداروشکر خوب داره پیش می‌ره  یعنی کم کم و وعده به وعده حالا من سختم بود اول شیر شب ...

من موز میدادم بهش با میوه خورد کرده عصرونه بیسکوییت یا سرلاک گرسنه بشن میان سمت ادم سیر باشن خابشکن بگیره خودشون رو زمین یه گوشه پیدا میکنن میبینیم خوابن

راستی اینو بگم پسرم روزای اول سینمو نمی‌گرفت و منم روی شیر مادر خیلی حساس بودم سه روزش که بود مصادف شد با روز مادر شب خیلی دلم شکسته بود متوسل شدم به حضرت زهرا گفتم خودت مادر بودی می‌دونی چه حسی دارم کمکم کن پسرم سینمو بگیره 

یکی دو دقیقه بعد پسرم شیر خورد از ذوق فقط اشک می ریختم راستش من آدم مذهبی نیستم و تا به حال به هیچ معصومی متوسل نشده بودم 

واسه همین وقتی میخواستم شروع کنم از حضرت زهرا کمک خواستم که توی شیر گرفتنشم کمکم کنه

خلاصه اینکه تا اینجا موفق بوده با سرگرم کردن و سیر نگه داشتنش 

انشالله فردا که دیگه مطمئن شم از شیر میان وعده بیخیال شده شیر قبل خوابشو میگیرم 

بازم میام میگم