2777
2789

منم دوست دارم بدم ولی نمیدونم میشه یا نه 

منظورم اینه سخته یا نه

من رشتم کامپیوتره

|•همون بگویاسی•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|  goftino.com/c/xJbnEE

من کارشناسیم علوم تربیتی، میخوام ارشد روانشناسی شرکت کنم. امسال رفتم سر جلسه دو سه تا از درسارو ۱۰ درصد خط زده بودم رتبه‌م شد ۲۸۰۰۰🤦 دیگه تردید دارم که بازم شرکت کنم یا نه

پسر کوچولوی قشنگم❤️ چشم بد دور که هم جانی و هم جانانی🧿😍😘😋

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم دوست دارم بدم ولی نمیدونم میشه یا نه  منظورم اینه سخته یا نه من رشتم کامپیوتره

خب صد در صد سختی خودشو داره و تعداد داوطلبا زیاده رقابت سنگینه اگه تو تصمیممون جدی هستیم واقعا باید تلاش کنیم

من کارشناسیم علوم تربیتی، میخوام ارشد روانشناسی شرکت کنم. امسال رفتم سر جلسه دو سه تا از درسارو ۱۰ د ...

رشته‌ی خودتم خوبه اگه علاقه داری بازار کار خوبی داره جذب استخدامیش بالاست واسه آموزش پرورش 

رشته‌ی خودتم خوبه اگه علاقه داری بازار کار خوبی داره جذب استخدامیش بالاست واسه آموزش پرورش 

خودم معلمم عزیزم، دانشگاه فرهنگیان تحصیل کردم. اما خب برای پیشرفت باید دنبال برنامه‌های جدید بود. راستش خیلی مردد هستم که ادامه تحصیل برای روانشناسی بدم یا دنبال هنر بدم، آخه استعدادم توی نقاشی خیلی خوبه. من عاشق این دوتام هم روانشناسی هم هنر😩🥺 اما چون بچه‌ی کوچیک دارم به یکیشم نمیتونم برسم چه برسه هردو

خودم معلمم عزیزم، دانشگاه فرهنگیان تحصیل کردم. اما خب برای پیشرفت باید دنبال برنامه‌های جدید بود. را ...

منم بین روانشناسی و سینما مونده بودم ولی دیگه روانشناسی رو انتخاب کردم به عنوان اولین هدف حالا بعد از اون چی پیش بیاد خدا داند. ایشالا همیشه موفق باشی خدا کوچولوتو واست نگه داره

منم بین روانشناسی و سینما مونده بودم ولی دیگه روانشناسی رو انتخاب کردم به عنوان اولین هدف حالا بعد ا ...

زنده باشی عزیزم، خودتم ان‌شاءالله موفق باشی و به خواسته‌ت برسی