دختركوچولو مدیر استارتر عضویت: 1397/01/12 تعداد پست: 357 عنوان عروس خوشگلایی که دارن جهاز میخرن بیان😍+ عکس 16679 بازدید | 379 پست بیاین دور هم باشیم به هم کمک کنیمچیا گرفتین؟ چیا میخواین بگیرین؟چه برندی میخواین بگیرین؟چه چیزایی میخواین مدنظر قرار بدین؟عکس چیزایی که گرفتینو بذارین😍خودمم الان میذارممم 1401/04/13 | 16:39 4 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
fatishko80 عضویت: 1398/08/12 تعداد پست: 99859 😍😍😍مبارک همتون وارﺩ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﺷﺪﻡ ﻭ ﻣﻨﺘﻈﺮ ﺑﻮﺩﻡ ﺗﺎ ﻧﺴﺨﻪﺍﻡ ﺭﺍ ﺗﺤﻮﯾﻞ ﺩﻫﻨﺪ👀.ﻓﺮﺩﯼ ﻭﺍﺭﺩ ﺷﺪ ﻭ ﺑﺎ ﻟﻬﺠﻪﺍﯼ ﺳﺎﺩﻩ ﻭ ﺭﻭﺳﺘﺎﯾﯽ ﭘﺮﺳﯿﺪ:ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ ﺩﺍﺭﯾﻦ؟ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﺑﺎ ﻟﺤﻨﯽ ﺗﻤﺴﺨﺮ ﺁﻣﯿﺰ ﭘﺮﺳﯿﺪ:😏ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ؟ ﺑﻠﻪ ﮐﻪ ﺩﺍﺭﯾﻢ.ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺗﯿﺮ ﺁﻫﻦ ﻭ ﺁﺟﺮ ﻫﻢ ﺩﺍﺭﻡ ﺣﺎﻻ ﺍﯾﺮﺍﻧﯿﺸﻮ ﻣﯿﺨﻮﺍﯼ ﯾﺎ ﺧﺎﺭﺟﯽ؟ﺍﻣﺎ ﮔﻔﺘﻪ ﺑﺎﺷﻢ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﮔﺮﻭﻧﻪ ﻫﺎ. ﻣﺮﺩ ﻧﮕﺎﻫﺶ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺩﺳﺘﺎﻧﺶ ﺩﻭﺧﺖ ﻭ ﺁﻧﻬﺎ ﺭﺍ ﺭﻭ ﺑﻪ ﺻﻮﺭﺕ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﮔﺮﻓﺖ ﻭ ﮔﻔﺖ:ﺍﺯ ﻭﻗﺘﯽ ﮐﺎﺭﮔﺮ ﺳﺎﺧﺘﻤﻮﻥ ﺷﺪﻡ ﺩﺳﺘﺎﻡ ﺯﺑﺮ ﺷﺪﻩ، ﻧﻤﯽﺗﻮﻧﻢ ﺻﻮﺭﺕ ﺩﺧﺘﺮﻣﻮ ﻧﺎﺯ ﮐﻨﻢ🤗…ﺍﮔﻪ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﺑﻬﺘﺮﻩ، ﺧﺎﺭﺟﯽ ﺑﺪﻩ.ﻣﺘﺼﺪﯼ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﻟﺒﺨﻨﺪ ﺭﻭﯼ ﻟﺒﺎنش ﯾﺦ ﺯﺩ🙃…ﭼﻪ ﺣﻘﯿﺮ ﻭ ﻛﻮﭼﮏ ﺍﺳﺖ ﺁﻥ ﮐﺴﯽ ﻛﻪ ﺑــﻪ ﺧﻮﺩ ﻣﻐـ🚶🏻♀️ـﺮﻭﺭ ﺍﺳﺖ!ﭼﺮﺍ ﻛﻪ ﻧﻤﯽﺩﺍﻧﺪ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺑﺎﺯﯼ ﺷﻄﺮﻧﺞ، ﺷﺎﻩ ﻭ ﺳـﺮﺑﺎﺯ ﻫـﻤﻪ ﺩﺭ ﯾﮏ ﺟﻌﺒﻪ ﻗﺮﺍﺭ ﻣﯽﮔﯿﺮﻧﺪ.😉 جایگاه شاه و گدا، دارا و ندار قبر اسـت…👩🦯تقواست کـه سرنوشت ساز اسـت💌 برای رسیدن بـه “کبریا” باید نه کبر داشت نه ریا💔💔
sevillll عضویت: 1401/03/24 تعداد پست: 3642 به نام خدا عروس نیستم فقط محض فضولی اومدم 😂💔 🦋✨💙 succes is a journey . Not a destination 💙✨🦋
kurd0606 عضویت: 1400/11/04 تعداد پست: 3568 اونایی که دارید عروس میشید مبارکتون باشه لطفا برای منم از ته دل دعا کنید اگه صلاحمه امسال یه ازدواج خوب نصیبم بشه روزهای سخت قیمت آدم های دورت و معلوم میکنه🤞
دختركوچولو مدیر استارتر عضویت: 1397/01/12 تعداد پست: 357 به نام خدا عروس نیستم فقط محض فضولی اومدم 😂💔 خوش اومدی عزیز
s2a8a0d3a8t0 عضویت: 1400/12/15 تعداد پست: 335 و منی که حوصله عکس گرفتن ندارمچون وسایلم طبقه پایین هست :/ با تو خواهم ماند تا مرز چروک شدن دستانمان کنار هم...
آیسل۲۰۱۴۴ عضویت: 1400/10/04 تعداد پست: 10437 همه چی گرفتمهمه چیو هم رو ب عالیه عالیهمرم خودم گرفتم قسمت ب جداییهاما اومدم برا همتون ارزوی خوششششششبختی بکنمالهی بهترین و خوشبخترین بشید من به دستان خدا خیره شدم،معجزه شد....🌸🌿 میشه برا خوشبختیم دعا کنین ؟؟میشه برا سلامتی نینی تودلیــم دعا کنین ؟
معجزه_ عضویت: 1399/10/15 تعداد پست: 7868 من یک مادرم چی بگیرم که با کلاس باشه https://eitaa.com/vaxanatfal عوارض واکسن کودکان را میتونید اینجا ببینید 👈مستند امیدورام یروزی همه اگاه بشن اینا گذاشتم به یادگار 👈۲۱مهر ۱۴۰۴ اگه حرفی راجب واکسن میزنم از خودم نمیگم مستند دیدم 😥کسانیکه براشون عارضه پیش اومده😥 دیدم لطفا جبهه نگیرید من کاره ایی نیستم
گلیمان عضویت: 1399/09/11 تعداد پست: 5135 تا عروس شدن که راه بس سختی داریم با این اوضاع اقتصادی فاجعه بار و گیر و گورای نامزدم اما دارم جهزیه م و کم کم میگیرم ان شالله همگی به دل خوش بزودی بریم سر خونه و زندگی مون شما رویش غذاخوری چینی و ...چند دست گرفتید؟
شیطانم عضویت: 1401/03/13 تعداد پست: 1378 همه چی گرفتم همه چیو هم رو ب عالیه عالی همرم خودم گرفتم قسمت ب جداییه ... آخیییی💔ایشالله طعم خوشبختی رو یه جور دیگه بچشی
الهه_شرقی_ عضویت: 1400/07/30 تعداد پست: 1713 منم تازه نامزد کردیم فک کنم باید کم کم جهیزیه بخریم 😄 خداوندا ، امیدم تویی 😉😍