2777
2789
عنوان

تقلب در کنکور

20053 بازدید | 226 پست

دوستان سلام  یکی از اقوام ما تو کنکور تقلب کرده و راحت سوالات نوشته الان من حس بدی دارم  چجوری میتونم گزارششو بدم 

کلی حق ادمارو ضایع کرده و الان حس بدی دارم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

گزارش‌شده بدی پدرشو در میارن تا ده سال محروم‌میتونی گزارش بدی 

به سازمان ‌سنجش

کاربری قبلیم ترکیدبخاطر حرف حق / خداجونم اگه در جهت هدفی ساخته نشده ام پس نزار بیهوده واسش تلاش کنم 
چه نوع تقلبی؟ خداوکیلی سکته نمیکنن تقلب میکنننن اونممممممممممممممم تو کنکور

خیلی حس بدی دارم از اینکه نمیتونم هیچ کاری کنم  بخدا نمی دونه دست راست وچپش کدوم

الان با یقین میگه یا دندون پزشکی یا پزشکی  

چه نوع تقلبی؟ خداوکیلی سکته نمیکنن تقلب میکنننن اونممممممممممممممم تو کنکور

رفیق من تقلب کرده بود  گرفتن بردنش آموزش پرورش یه بدبختی براش ساختن با پرونده  فقط افتاده بود ب غلط کردن

برو بگو نذار حق بچه مردم که زحمت کشیده رو بخورن خدا لعنت کنه این ادمارو

من خودم کنکور دادم با بدبختی کتاب تست گرفتم اینا دارن تقلب میکنن مگه این همه ادم راضین

وقتی با نظرم موافق نیستی خواهشا ریپ نزن من فقط نظرمو گفتم عقاید ادما باهم فرق داره 🦋یاد گرفتم فراموش کنم آدمایی رو که فراموشم کردن یا تو شرایط سخت ولم کردن... دعا کنید اونی که میخوام امسال بشه 🥺🥺 ان الله بالغ امره ♥️کتاب خیلی دوست دارم یکی از ارزوهام اینه وقتی ازدواج کردم رفتم خونه خودم یه قفسه کتاب داشته باشم ... ابجیا میشه برام صلوات بفرستین 🥺♥️                                 
خیلی حس بدی دارم از اینکه نمیتونم هیچ کاری کنم  بخدا نمی دونه دست راست وچپش کدوم الان با یقین ...

مطمعنی شاید خونده آورده 

کاربری قبلیم ترکیدبخاطر حرف حق / خداجونم اگه در جهت هدفی ساخته نشده ام پس نزار بیهوده واسش تلاش کنم