امسال خیلی افتضاح بود. تقلب هایی که توی کنکور شد خییییلی زیاد بود. سوالات هم که از قبل فروخته شده بود. الان تو یه سایت دیدم نوشته بودن از سال بعد اجازه نمیدیم تقلب بشه. الان ما چیکار کنیم؟ تقلبای امسالو ول کردن چسبیدن به سال بعد. سال بعد هنوز نیومده، الان باید تکلیف ما رو مشخص کنن. با این همه تقلب چطور انتظار داشته باشیم که قبول میشیم😭😭
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اصلا کنکور راحتی نبود!زیستو شیمی از ۱۴۰۰ سختتر ریاضی شاید کمی راحتتر از پارسال فیریک متوسط ادبیاتش ...
پس چرا هر کسی درو بر منه میگه آسون بود. 😭😢 بخدا دیگه ناامید شدم. همه کسایی که میشناسمشون میگن آسون بود. امروز از شدت ناراحتی فقط زار زدم😭😭 اگه وضع مالیم توپ بود میگفتم به درک میرم دانشگاه آزاد ولی میخوام سراسری قبول بشم اونم از یه رشته ای که آینده داره😢💔
افراد معمولی که نمیتونن سوالا رو بخرن، همشون همون آقازاده هان😡
عزیزم آقازاده ها کنکورشون فرمالیتس اصلا نیاز به سوال خریدن ندارن.الان تو دانشگاه ما هستن کلیشون اصلا کنکور براشون مهم نبوده،با سفارش و نامه اضافه بر ظرفیت ثبت نام شدن
تا بوده همین بوده طرف گفت من ۱۰ سال پیش کنکور دادم اون موقع هم شایعات خرید سوال و لو رفتنشون بود.قبلا حرص کنکور میخوردم اما الان اصلا دیگه قبولش ندارم چون کاملا ناعادلانه ست غصه شو نخورین
🖤عزیز وطن غریب وطن بی نوا وطن🖤نفسم این خاکه خون گرمم پاکه🖤