2777
2789
عنوان

گناه ما کنکوریا چیه؟😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1089 بازدید | 102 پست
من خییییلی بد دادم. مامان و بابام هر روز میگن فلانی گفت کنکور آسون بود ، بهمانی گفت کنکور آسون بود  ...

اصلا کنکور راحتی نبود!زیستو شیمی از ۱۴۰۰ سختتر ریاضی شاید کمی راحتتر از پارسال فیریک متوسط

ادبیاتش مثل۱۴۰۰ عربیش به نسبت ۱۴۰۰ سختتر

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوست دارم ولی قبولی از فرهنگیان سخته اونم با رشته تجربی

خب کنکور ادبیات بده اونجا خیلی راحته ..فامیلای ما همون سال اولشون قبول شدن..خیلی هم نمیخوندن 

💚پایتان روی زمین، نگاه تان به بالا، قلبت تان عاشق💚
اصلا کنکور راحتی نبود!زیستو شیمی از ۱۴۰۰ سختتر ریاضی شاید کمی راحتتر از پارسال فیریک متوسط ادبیاتش ...

پس چرا هر کسی درو بر منه میگه آسون بود. 😭😢 بخدا دیگه ناامید شدم. همه کسایی که میشناسمشون میگن آسون بود. امروز از شدت ناراحتی فقط زار زدم😭😭 اگه وضع مالیم توپ بود میگفتم به درک میرم دانشگاه آزاد ولی میخوام سراسری قبول بشم اونم از یه رشته ای که آینده داره😢💔

دانش اموزای دهمی یازدهمی و دوازدهمی کلاسای زیست کنکور فقط با ساعتی 20 هزار تومان

کلاس ها به شکل کاملا خصوصی و تک نفره برگزار میشه

و کتاب های سطح پیشرفته مثل iqبه صورت کامل تدریس میشه

جلسه اول نصف قيمت

افراد معمولی که نمیتونن سوالا رو بخرن، همشون همون آقازاده هان😡

عزیزم آقازاده ها کنکورشون فرمالیتس اصلا نیاز به سوال خریدن ندارن.الان تو دانشگاه ما هستن کلیشون اصلا کنکور براشون مهم نبوده،با سفارش و نامه اضافه بر ظرفیت ثبت نام شدن

نه مریمم نه لپ گلی/💍❤

تا بوده همین بوده طرف گفت من ۱۰ سال پیش کنکور دادم اون موقع هم شایعات خرید سوال و لو رفتنشون بود.قبلا حرص کنکور میخوردم اما الان اصلا دیگه قبولش ندارم چون کاملا ناعادلانه ست غصه شو نخورین 

🖤عزیز وطن غریب وطن بی نوا وطن🖤نفسم این خاکه خون گرمم پاکه🖤
زیستش سخت نبود معمولی بود

کجاش معمولی بود؟حتی مشاورا هم گفتن هرسال از متن میدادن شانس من امسال زده بودن تو کار شکل

تا زمانی که تو اسمان خدایی هست که مراقب من باشه هیچکس رو زمین نیست که بتونه منو بشکنه