2777
2789
عنوان

گناه ما کنکوریا چیه؟😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1089 بازدید | 102 پست
افراد معمولی که نمیتونن سوالا رو بخرن، همشون همون آقازاده هان😡

هعه اقازاده ایران چیکار میکنه 

همینایی ک پارتی دارن جانباز ... میتونن راحت قبول شن ما هیچ شانسی نداریم تو این کشور حق مارو خوردن و جایی موفقیتی نیس

‍    ‍یه جور مُرده پرستین که آدم هَوسِ مُردن میکنه(:        *به امید مرگ خاموش🌱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینطور که امسال مشخصه گویی من بازم باید پشت بمونم💔 دیگه کشش ندارم نمیتونم😭

من دیگه نمیتونم واقعا از خدا خواستم...

منم میتونستم پول بدم بخرمو تقلب کنم ولی وجدانم نذاشته و نمیذاره

هعه اقازاده ایران چیکار میکنه  همینایی ک پارتی دارن جانباز ... میتونن راحت قبول شن ما هیچ شانس ...

سهمیه که دیگه شورش دراومده. هر چی بیسواده رفته دکتر شده. به خدا یکی از دوستام چند هزار تا ازم بیشتر آورده بود، ولی پزشکی قبول شد

من دیگه نمیتونم واقعا از خدا خواستم... منم میتونستم پول بدم بخرمو تقلب کنم ولی وجدانم نذاشته و نمیذ ...

آره بخدا. چون خودم کنکوریم میفهمم خیلیا اضطراب و سختی کشیدن واسش. دلم نمیاد. اینا وجدان ندارن😭

آره بخدا. چون خودم کنکوریم میفهمم خیلیا اضطراب و سختی کشیدن واسش. دلم نمیاد. اینا وجدان ندارن😭

من چهارساله پدرم درومده انواع بیماری های روحیو گرفتم

یه عده میخرن درصد بالا میزنن باعث میشه اختلاف درصدا زیاد شه گل بره سرماها

من چهارساله پدرم درومده انواع بیماری های روحیو گرفتم یه عده میخرن درصد بالا میزنن باعث میشه اختلاف ...

منم دیگه خسته شدم انقدر نشستم تو اتاق😭 حالم از گوشه گوشه این اتاق به هم میخوره. چطور یه سال دیگه بمونم 💔😢

آره دقیقا خیلی مسخرس. اگه به رشته های دیگه علاقه داشتم میرفتم

شغل معلمی رو دوست نداری ؟ الان اکثرا برا قبولی دانشگاه فرهنگیان کنکور میدن ...حتی من خیلی تجربی ها میشناسم‌کنکور ادبیات میدن 

💚پایتان روی زمین، نگاه تان به بالا، قلبت تان عاشق💚